Ana SayfaDizilerİçerde 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

İçerde 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Pazartesi gecelerinin efsane dizilerinden olan İçerde yeni bölümü ile ekranlara gelecek. İçerde 22. Bölüm Fragmanı yayınlanarak uzun zamandan beri heyecan yaratılırken yarın akşam yayınlanacak bölümünde nelerin yaşanacağı merak ediliyor.

İçerde 22. Bölüm Fragmanı Merak Uyandırdı!

İçerde 22. bölüm fragmanı özellikle Celal’in yaşayacakları ile dikkat çekiyor. Fragmanlarda namlunun ucunda olduğu gözüken Celal Baba’nın ölüp ölmeyeceği merak edilirken yeni bölümünün en büyük sürprizlerinden bir tanesi de diziye yeni katılan isim.

Tuba Ünsal Diziye Dahil Ediliyor!

Diziye katılacak yeni isim Tuba Ünsal olacak. Yeni bölüm itibariyle hikayeye dahil olacak Tuba Ünsal’ın nasıl bir rol alacağı merak ediliyor. Şu ana kadar yapılan açıklamalarda Tuba Ünsal’ın dizide ne kadar rol alacağı ve kaç bölümlük bir anlaşmanın yapıldığı belirtilmedi. Bu konuda herhangi bir açıklamanın yapılmaması ise kalan bölümlerde Tuba Ünsal’ın sürekli yer alacağını da düşündürüyor.

Tuba Ünsan İçerde’de!

İçerde 22. bölüm fragmanı dahilinde Sarp’ın da oldukça zorlu bir dönem yaşayacağı görülüyor. Mert ailesini arama noktasında kararlı olduğu gibi bu uğurda Celal Baba’yı dahi gözden çıkarmayı düşünüyor. Bu durumun farkında olan Celal baba ise Mert’e oynadığı oyun ile onun nasıl bir tepki göstereceğini ölçüyor. İçerde’nin 22. bölüm fragmanı dizide olacak olaylar hakkında önemli ipuçları sunarken yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde de yine heyecanın oldukça üst seviyede olduğu görülüyor.

Yayınlandığı akşamlarda reytinglerde ilk sırada yer almayı Başaran içerde dizisi Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte yine ilk sırada yer almayı başaracak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler