Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın son hali şaşırttı

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın son hali şaşırttı

İbrahim Tatlıses’in zayıflaması ile dikkat çeken kızı Dilan Çıtak son pozlarıyla olay oldu.

İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatı ile de adından söz ettiriyor.

Dilan Çıtak Tatlıses , geçtiğimiz sene kendisi gibi müzisyen olan Levent Dörter ile hayatını birleştirmişti. Babası gibi müzik ile ilgilenen ve sahne performansıyla adından söz ettiren Dilan Çıtak Tatlıses, her hareketi ile gündemde kalmayı başarıyor. Geçen yıl evlendiği Levent Dörter ile mutlu bir evlilik yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses, resmen eridi. Dilan Çıtak Tatlıses son zamandaki zayıflığı ile gündemde.

 Hayranları yorum yaptı

Hayranları yorum yaptı

Zayıfladıktan sonra iddialı pozları ile de dikkat çekmeyi başaran başarılı şarkıcıya hayranlarından gelen yorumlar gecikmedi.

Dilan Çıtak’a “Zayıflamak cesaret getirdi”, “Yaş aldıkça güzelleştin”, “Çok güzel oldun”, “Çok zayıfladın” gibi yorumlar yağdı.

Bunun üzerine Çıtak, zayıflığının sırrını açıkladı. Güzel şarkıcı, sırrının bol yürüyüş, düzenli beslenme ve spor olduğunu söyledi.

Dilan Çıtak, bir süre önce babasının gölgesinden kalmaktan ve böyle anılmaktan sıkıldığını söyleyerek şu sözlerle isyan etmişti:

“Yeter ya”

“Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum. Çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz. Bırakın artık salın beni ya. Babam ayrı ben ayrı biz böyle iyiyiz çok mutluyuz. Babam koca bir ses ve bu işin şahı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler