Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses Şaşırttı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Şaşırttı!

Geçtiğimiz günlerde evlilik haberleriyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından konuyla ilgili ilginç bir açıklama yaparak, yanlış anlaşılma olduğunu belirtti. 

Eski eşi Ayşegül Yıldız’a yeniden evlenme teklifinde bulunacağı haberleriyle gündem olan ve daha önce 5 kez evlenen 66 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada;  ‘Kızım Elif’in annesi Ayşegül Yıldız’a evlenme teklifim olacak. Ayşegül’e aşık değilim, ama kızımın annesiyle evlenmek istiyorum’ şeklinde bir ifade kullanmadığını ifade etti.

İbrahim Tatlıses’in yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde;

“İNSAN SEVMEDİĞİ İNSANLA 19 YIL NASIL BİRLİKTE OLUR?”

  “Geçtiğimiz günlerde verdiğim röportajda, ‘Şu an aşık mısınız?’ diye bir soru soruldu, ben de ‘Şu an aşık değilim’ dedim. Sonra ‘Evlenmeyi düşünür müsünüz?’ diye sordular, ‘Evet’ dedim. Şimdi siz olayı Ayşegül Hanım’ı sevmiyoruma nasıl bağladınız merak ettim. Nasıl konuşuyorsunuz? Bu da başka bir yanlış, insan sevmediği insanla 19 yıl nasıl birlikte olur? Ayşegül Hanım Elif’imin, altın ufağımın anasıdır. Sevmemek, saymamak mümkün mü, şimdi sorarım sizlere? Benim sevgim bakidir. Saygılarımla…”

AYŞEGÜL YILDIZ’DAN CEVAP: “EVLİLİK KONUSUNDA OLUMLU DEĞİLİM”

İbrahim Tatlıses’in bu açıklamalarından sonra Ayşegül Yıldız’ın vereceği cevap merak konusu olmuştu. Tüm gözler Yıldız’a çevrilmişken kendisinden yanıt gecikmedi ve yakın çevresine yaptığı açıklamada “İbrahim Bey çocuğumun babası. Aramızdaki sevgi, saygı her daim var olacaktır. Ancak iş yeniden evliliğe gelince, bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim” dediği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses’in Tekrar Evlenmek İstediği Ayşegül Yıldız Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler