Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses, 'İdo'yu öldüreceğiz' tehdidinin ardından ilk kez açıklama yaptı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses, ‘İdo’yu öldüreceğiz’ tehdidinin ardından ilk kez açıklama yaptı!

İbrahim Tatlıses, ‘İdo’yu öldüreceğiz’ tehdidinin ardından ilk kez açıklama yaptı! Oğlu İdo Tatlıses’in öldürüleceği tehdidi alan İmparator sessizliğini bozdu. İbrahim Tatlıses tehditler karşısında ne dedi? Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses’e tehdit telefonu: Oğlunu öldüreceğiz!

Oğlun İdo Tatlıses’i öldüreceğiz

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses’in öldürüleceği tehdidi almıştı. Haberlerin gündeme gelmesinin ardından, İbrahim Tatlıses oğlunu koruyamadığı ve kendisini aciz gösterdiği şeklinde eleştirilerde bulundu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses’ten ‘ölüm tehdidi’ açıklaması

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yayınladı. Tatlıses’in, “Kamuoyunun dikkatine” başlıklı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

İdo Tatlıses kimdir?

Geçtiğimiz gün oğlum İdo ile ilgili yaşanan tehdit olayının basına yansımış olduğunu görmüş bulunmaktayım. Bu tehdit her baba gibi tabiki de beni de üzmüş ve etkilemiştir. İbrahim Tatlıses olarak ben zaten bütün evlatlarımın can ve mal güvenliğini korumak için elimden geleni yıllardır yapıyorum. Fakat olayın basına yansıyan halinden bir acziyet içinde olduğumuz izlenimi çıkmaktadır. Herkes şunu bilsin ki; çakallardan, çapsızlardan gelebilecek her türlü tehdit ve saldırılara misliyle cevap verecek gücümüz ve kudretimiz her zaman mevcuttur! Biz kanun ve nizamlara olan saygımızdan dolayı, Yüce Türk Adaletine bilgi vermeyi bir vatandaşlık görevi olarak gördük. Bu durumun yanlış anlaşılmaya mahal verecek şekilde haber yapılması bu açıklamayı zorunlu kılmıştır. Bu doğrultuda medya organlarından böylesine hassas bir olayın haberini yaparken daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla

İbrahim TATLISES

İbrahim Tatlıses önceki gün oğlunun ve kendisinin albümlerinin dağıtım şirketi olan Esen Müzik’in Sarıyer’deki şirketine gitmişti. Bu sırada santral telefonuna belirsiz bir numaradan çağrı gelmiş ve “İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’yu öldüreceğiz.” denmişti. Tatlıses, bu olayın ardından savcılığa başvurarak oğlu İdo Tatlıses’in can ve mal güvenliğinin sağlanmasını talep etmişti. Tatlıses, aynı zamanda kendisine bu şekilde ulaşarak oğlunu öldürmekle tehdit eden kişi ya da kişilerinde de cezalandırılmasını talep etmişti. İbrahim Tatlıses, haberlerin gündeme gelmesinin ardından olumsuz şekilde haberler yapıldığını düşünerek sosyal medya hesabından yukarıda yer alan açıklamayı yayınladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler