Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses Çok Kızdı! Piyasa Bunlarla Dolu...

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Çok Kızdı! Piyasa Bunlarla Dolu…

 

Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakımında olan şovmen Mehmet Ali Erbil’i önceki gün yakın arkadaşları İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar ziyaret etti. Yaklaşık bir saat hastanede kalan ikili, kapıda gazetecilerin beklediğini öğrenince hastaneden ayrı ayrı çıkış yapmak zorunda kaldı. İşte Detaylar…

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Flaş Karar!

Hülya Avşar, Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in durumunun iyiye gittiğini ve sevindiğini söyledi…

Hastaneden ilk olarak ayrılan Hülya Avşar, Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in durumunun iyiye gittiğini ve sevindiğini söyledi. Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence dedi. İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediği soruları üzerine ünlü sanatçı, “İbrahim Bey de içeride. Görüşmez olur muyum hiç, görüştük tabii ki. Onun da sağlığı çok iyi, biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz” cevabını verdi.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

İbrahim Tatlıses kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

İbrahim Tatlıses, yakında bir tekli (single) çıkaracağını açıkladı…

Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in ziyaretine gelen İbrahim Tatlıses, şovmen ile çok eski dostluğunun olduğunu söyleyerek, “Allahım onu bize bağışlasın, çok üzüldüm. Benim için adam gibi adamdır. Burada güzel haberler aldık, dileğim ayağa kalkacak ve aramıza katılacak” dedi. Sanat camiasının vefasızlığından bahseden İbrahim Tatlıses, açtı ağzını yumdu gözünü. Hülya Avşar ile içeride konuştuklarını söyleyen sanatçı, “Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can’dır. Sibel Can’ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş” ifadelerini kullandı. İbrahim Tatlıses, yakında bir tekli (single) çıkaracağını açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler