Ana SayfaÜnlülerİbrahim Erkal, vefatının 1. yılında gözyaşlarıyla anıldı!

İlgili Postlar

İbrahim Erkal, vefatının 1. yılında gözyaşlarıyla anıldı!

Usta sanatçı İbrahim Erkal, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Vefat haberi ile herkesi yasa boğan Erkal, ölümünün birinci yıl dönümünde düzenlenen etkinlikle anıldı. İbrahim Erkal, gözyaşları için hatırlandı. Detaylar haberimizde…

İbrahim Erkal’ ın Eşi: ‘O Gün Kötü Şeyler Olacağını Hissettim’

İbrahim Erkal’ı anma töreni

Geçtiğimiz yıl vefat eden usta sanatçı İbrahim Erkal, ölümünün binici yılında gözyaşları içinde anıldı. Erkal’ın anısına düzenlenen törende kucağında küçük kızı Elif Su ile İbrahim Erkal’ın şarkılarını dinleyen eşi Filiz Akgün Erkal, gözyaşlarına boğuldu.

İbrahim Erkal Kimdir?

İbrahim Erkal’ın vefatı

İbrahim Erkal, geçen yıl evinin otoparkında aracından inmek isterken yüksek tansiyona bağlı geçirdiği beyin kanaması sonucunda bayılmıştı. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal için pek umut yoktu. Hemen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi edilen Erkal, yapılan tüm müdahalelere karşı yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

Şarkılarıyla anıldı

Vefat haberi ile yasa boğan İbrahim Erkal, ölümünün birinci yılında Büyükçekmece Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle anıldı. Törene, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İbrahim Erkal’ın annesi Hatice Erkal, kardeşi Abdullah Erkal, eşi Filiz Akgün Erkal ve birçok sanatçı dostu ile hayranları katıldı.

Eşi gözyaşlarına boğuldu

Anma töreninde, İbrahim Erkal’ın en sevilen şarkıları seslendirilirken, Erkal’ın kardeşi Abdullah Erkal ise ağabeyinin ‘Canısı’ şarkısını seslendirdi. Merhum sanatçının eşi Filiz Akgün Erkal, kucağında küçük kızı Elif Su ile birlikte eşi İbrahim Erkal’ın şarkılarını dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

Kıyak bir Erzurum delikanlısıydı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, anma töreninde İbrahim Erkal anısına yaptığı konuşmada “Kendine has söylemiyle Türk halk müziğinde önemli bir sanatçımızdı. Daha sonra bizim ailemizin bir ferdi oldu ama maalesef 50 yaşında kaybettik. Allah rahmet eylesin. İbrahim özü sözü bir, parada gözü olmayan ve parada gözü olmadığı için diğer sanatçıların arasına girmeyen, o özlemi hiçbir zaman duyman, tamamıyla insan sevgisiyle, sanatıyla kıyak bir Erzurum delikanlısıydı.” şeklinde konuştu.

Karmaşık duygular içerisindeyim

İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal ise, “Karmaşık duygular içerisindeyim. Her şey ortada zaten, halen seviliyor. Hayranlarından halen binlerce aldığım mesajlar, onların duaları var. Önceden nasılsa halen kimsede sevgisi azalmadı, aksine daha da çoğalarak devam ediyor. Böyle gecelerde anılarak unutulmuyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Benim oğlum herkese iyiydi

İbrahim Erkal’ın acılı annesi Hatice Erkal da, “Allah herkese benim oğlum gibi oğul nasip etsin. Benim oğlum kardeşlerine iyiydi, bana iyiydi, herkese iyiydi. Ama beni yıktı gitti oğlum. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler