Ana SayfaÜnlülerİBB Şehir Tiyatrolarında Aralık Ayı Oyunları!

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatrolarında Aralık Ayı Oyunları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları,  Aralık  ayında 1’iyeni, 35 oyunla seyirci karşısına çıkıyor. Heyecanla beklenen oyunların tarih aralığının açılmasıyla birlikte tiyatro severler  bilet arayışına girecekler.

Aralık Ayında Sergilenecek Oyunlar

Amanvermez Avni, Uzlaşma, Ay Işığında Şamata, Çın Sabahta, On İki Öfkeli Adam, İki Efendinin Uşağı, Ay Carmela!, Şahane Züğürtler, Hisse-i Şayia, Can Yeleği, Hastalık Hastası, Kahvede Şenlik Var, Macbeth, Tatlı Kaçık, Komik-i Şehir Naşit Bey, Hayal-i Temsil, Ocakta Bahar, Vahşi Batı, Ben Çağırmadım, Matruşka, 12. Gece, Karıncalar-Bir Savaş Vardı, Saadet Hanım ve çocuk oyunları Yaşayan Sayfalar(Yeni Oyun), Üzgün Ağaçlar Ülkesi, Bisküvi Adam, Rüya, Yaşasın Barış, Pollyanna, Bir Kümes Hikâyesi, Harikalar Mutfağı, Palyaço Prens, Bir Gün Ayakkabımın Teki, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Elma Kurdu Kırtık.

İBB Şehir Tiyatroları genel sanat yönetmeni

En Kısa Zamanda Sahnelenecek

Yetişkin, çocuk ve müzikal olmak üzere bölümlere ayrılan ve herkesin gidebileceği keyif alabileceği oyunların sergilendiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında her ay belirli aralıklarla hazırlanan oyunlar sergilenmekte. Bu  ay ise  Aralık ayında  1’i yeni 35 oyunla seyirciye sunulacak. Büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler