Ana SayfaKültür ve SanatİBB Şehir Tiyatroları Tüm İstanbul'u Tiyatro İle Buluşturacak!

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatroları Tüm İstanbul’u Tiyatro İle Buluşturacak!

Eylül ayının sonların doğru tiyatro sahneleri içinde sezon hazırlıkları başladı. Sanat adına en büyük adımlardan biride İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan geldi. Her kesimden izleyiciyi her sene birbirinden güzel oyunlarla buluşturan İBB Şehir Tiyatroları tüm İstanbul’u tiyatro ile buluşturacak. Dün usta oyuncuların katılımıyla düzenlenen yönetim kurulu toplantısında bu sezonun oyunları hakkında bilgiler verildi.

İBB Şehir Tiyaroları 106. Yaşında!

Bir asırı aşkın bir süredir sanata sonsuz katkılarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu sene yep yeni bir repertuvar ile izleyenlerine merhaba demek için hazırlanıyor. Usta oyuncu kadrolarıyla sahnelenen oyunlar hala “Klasik Tiyatro” akımından izler barındırarak hem sanatın özünü seyircilere aktarıyor, hem de genç oyuncu adaylarına örnek oluyor.

İBB Şehir Tiyatroları Ekim Ayın’da Seyirci İle Buluşuyor!

Açık Hava Yaz Tiyatrolarına Büyük İlgi

İBB Şehir Tiyatorları’nın bu sene Haziran ayında düzenlediği açık hava tiyatroları izleyicisinden yoğun bir ilgi gördü. Her yerde sanat anlayışından yola çıkarak, “Felattun Bey ile Rakım Efendi” “Bizim Aile”, “Amanvermez Avni” ve “Cibali Karakolu” oyununu açık havada sergileyen Şehir Tiyatroları oyuncuları büyük bir coşkuyla karşılandı.

İBB Şehir Tiyatroların’da Kasım Ayında Sahnelenecek Oyunlar!

İBB Şehir Tiyatroları Tüm İstanbul’u Tiyatro İle Buluşturacak!

Zihni Göktay, Melahat Abbasova, Bensu Orhunöz, Ayşen Sezerel, Nevzat Çankara, Emin And, Süeda Çil, Özgür Kaymak, Nihat Alpteki, Selçuk Soğukçay, Hülya Karakaş, Nergis Çorakçı, Bora Seçkin,  gibi usta oyuncuların ve Şehir Tiyatroları genel sanat yönetmeni Süha Uygur’un katılım gösterdiği yönetimin kurulu toplantısında Hülya Muratlı, bu seneki oyunları yeni bir anlayışlı sahneleyeceklerini açıkladı. “İlerleyen günlerde daha iyiyi, daha güzeli yakalamak adına repertuvarımızda değişiklikler olabilir. Bilimsel, mesleki ve etik ilkelere bağlı kalarak, sanata müdahale etmeden, yenilikçi kararlar alma noktasında kararlı ve cesaretliyiz.” açıklamasında bulunan Hülya Muratlı bu sene yönetim kuruluna 2 usta oyuncunun daha dahil olacağının altını çizerek İBB Şehir Tiyatroları’nın sezonda 26 oyunla izleyenleriyle buluşacağını açıkladı.

İBB Şehir Tiyatroları Tüm İstanbul'u Tiyatro İle Buluşturacak!
İBB Şehir Tiyatroları Tüm İstanbul’u Tiyatro İle Buluşturacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler