Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'ın Ada Aldığı Yalanlandı

İlgili Postlar

Hülya Avşar’ın Ada Aldığı Yalanlandı

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın Ayvalık’ta bulunan Çiçek Adasını aldığı haberleri gündeme gelmişti. Çiçek Adasının hissedarı Şerif Ali Hatırlı tarafından Hülya Avşar’ın ada aldığı yalanlandı.

Hülya Avşar kimdir ?

Emlakçılar Satışı Gündeme Getiriyor

Ayvalık’ta bulunan Çiçek Adasının hissedarlarından Şerif Ali Hatırlı adanın Hülya Avşar’ın ada aldığı yalanlandı. Adanın şuanda satılık olmadığını belirten hissedar “Bazı emlakçılar yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor” dedi.

Karaya 230 metre mesafede, 265 bin metre kare alana sahip Çiçek Adası mübadele zamanında Katrinli, Katerin ve Hatırlı ailelerine verilmiştir. Hissedarlarından biri olan Şerif Ali Hatırlı daha önce adanın satışı ile ilgili ; “Bu ada mübadele zamanında Selanik’teki mallarımız karşılığında bizlere verilmiş. Şu an 18 hissedarı var. Henüz satış konusunda tam bir karar verilmedi” açıklamasında bulunmuştu.

Hülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

cicek-adasi

2 bin zeytin, 3 bin çam ve muhtelif meyve ağaçları bulunan, 265 bin metrekare yüzölçümüne sahip olan Çiçek Adası, bir çok kez satışı ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın adayı 55 milyon TL’ye satın aldığı ve adanın mimarisini kızı Zehra Çilingiroğlu’na yaptıracağı haberleri ile gündeme gelmişti.

Adanın hissedarlarında Şerif Ali Hatırlı Hülya Avşar’ın adayı satın aldığı haberleri ile ilgili; “Adamız şu an satılık değil. Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı” dedi ve şu sözlerle Hülya Avşar’ın adayı aldığı haberlerini yalanladı;

“Adamız şu an satılık değil. Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler