Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, Yeni İmajıyla Adeta Büyüledi..

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Yeni İmajıyla Adeta Büyüledi..

Ekranların sevilen isimlerinden, yılların eskitemediği ünlü oyuncu Hülya Avşar, sık sık paylaşım yaparak, gündemini magazin haberleri ile korumaya devam ediyor. Genelde cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Avşar kızı, bu defa paylaştığı fotoğrafla yeni imajını göstermek için platform yaratarak, sevenlerinin nabzını ölçtü,İşte Haberin detayları…

Hülya Avşar’dan Sıla İle İlgili Yorum!

Hülya Avşar’ın, Yeni İmajı Çok Beğenildi..

Tamı tamına 55 yaşına gelmesine rağmen fit görünümüyle genç kızlara resmen taş çıkartacak güzelliğe sahip olan Hülya Avşar, imaj yeniliğiyle takipçilerini büyülemeyi yine başardı. Her yaptığı olaya olay Avşar kızının yeni imajı bu defa çok konuşulacak.

“Her Dönemde İkonsunuz Hülya Hanım.”

Yaklaşık 3 Milyona yakın takipçisi olan ünlü şarkıcı Hülya Avşar, rengili değiştirdiği saçlarıyla takipçilerinin nabzını ölçtü. Takipçilerinden tam not almayı başaran Avşar kızı bu paylaşımı çok kısa süre içerisinden fazlaca beğeni aldı. Hülya Avşar’ın bu fotoğrafını kendi Instagram sayfasından da paylaşan bir hayranı, “Her dönemde ikonsunuz Hülya Hanım.” ifadeleriyle yorum yazdı.

Hülya Avşar kimdir?

İşte Avşar Kızın’ın Paylaştığı Yeni İmajı;

Fotoğrafların Yorumlarını Kapattı!

Bu hafta paylaşımını yaptığı, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini kendine yine hayran bırakmıştı. “Her zaman güzelliğiniz ile büyülüyorsunuz.” yorumlarıyla karşı karşıya kalan ünlü oyuncu Avşar kızının paylaşımlarını yoruma kapatması ise sosyal medya takipçilerini gözünden kaçmayark ayrıca merak konusu oldu.

Hülya Avşar: Erkekler Benden Korkuyor Olabilir!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler