Ana SayfaÜnlülerHerkes onu merak ediyor... Instagram'ın yeni fenomeni Semra Teyze!

İlgili Postlar

Herkes onu merak ediyor… Instagram’ın yeni fenomeni Semra Teyze!

Sosyal medya hayatımızda önemli bir yer edinmişken, daha önce teknolojik gelişimlerle dahi ilgili olmayan kişiler, bu akımın büyüsüne kapılıyor. Son zamanlarda özellikle annelerimiz, anneanne ve babaannelerimiz sosyal medyaya ilgi göstermeye başladı. Durum öyle bir hal aldı ki, instagram’da yaş ortalamasının her geçen gün artması, sosyal medyanın yeni deneyimlere sahne olmasına neden oldu.

Yeni sosyal medya fenomeni Semra Bozcan

Genellikle süslenmiş selfie fotoğrafları, özel hazırlanmış kahve sunumları, ‘hiç yaşanmıyor’ imajı veren son derece düzenli evl paylaşımları ile sadece görselliğe hitap eden paylaşımlar yapılan instagram, büyüklerimizin katılımı ile tarz değişimine gidiyor. Buna en güzel örneklerden biri, sosyal medyanın yeni fenomeni Semra Bozcan.

Semra Bozcan Instagram hesabı için tıklayınız.

Samimiyeti dikkat çekiyor

Instagram hayatına yeni adım atan Semra Bozcan, daha şimdiden herkesin ‘Semra Teyze’si oldu. Semra teyze, öyle doğal, öyle sempatik paylaşımlar yapıyor ki, sosyal medyanın yalan yüzüne inat samimi bir ortam yaratmış durumda.

Günlük yaşamından sempatik paylaşımlar

Semra Bozcan, gündelik yaşamından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekerken, kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Şimdiden yoğun ilgi gören Semra teyze, takipçilerinin yorumlarına verdiği sempatik yanıtlar ile de gönülleri fethediyor. Bizi, sosyal medyanın sahte dünyasından uzak samimi duygulara taşıyan Semra teyze, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu. Daha şimdiden 6 bin civarında takipçisi olan yeni sosyal medya fenomeni Semra teyzenin takipçi sayısı her geçen dakika artmaya devam ediyor.

İşte Semra Bozcan’ın paylaşımlarından bazıları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler