Ana SayfaYaşamHerkes onu konuşuyor! Gittiği düğünde 'çocuk gelin'le karşılaşan fotoğrafçı, damadın burnunu kırdı!

İlgili Postlar

Herkes onu konuşuyor! Gittiği düğünde ‘çocuk gelin’le karşılaşan fotoğrafçı, damadın burnunu kırdı!

Herkes onu konuşuyor! Gittiği düğünde ‘çocuk gelin’le karşılaşan fotoğrafçı, damadın burnunu kırdı! Düğün fotoğrafçısı Onur Albayrak, fotoğraf çekimi için gittiği düğünde karşısında ‘çocuk gelin’ görünce şoke oldu. Olaya tepkisiz kalamayan Albayrak, damadın burnunu kırdı. Detaylar haberimizde…

Fotoğrqafçı Onur Albayrak’tan ‘onurlu’ davranış

Onur Albayrak, Malatya’da düğün fotoğrafçılığı yapıyor. Yine bir düğüne fotoğraf çekimi için gitmişti. Ancak, gelinin yaşının küçük olduğunu fark etti ve kaç yaşında olduğunu sordu. ’15’yanıtı alan Onur Albayrak, “Çocuğun gelinlikte fotoğrafını çekmem” diyerek tepki gösterdi.

Fotoğrafçı damadın burnunu kırdı

Damat, Onur Albayrak’ın fotoğraf çekimi için yaptığı anlaşmayı bozduğu gerekçesi ile tartışmaya başladı. Onur Albayrak, çocuk gelin fotoğrafı çekmeme konusunda direndi ve çıkan arbedede damadın burnunu kırdı.

Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak

Onur Albayrak’ın sergilediği ismi gibi onurlu davranışı, onun bir anda tüm Türkiye tarafından tanınan ve takdir edilen bir kahraman olmasına neden oldu. Haberlerin çıkmasının ardından açıklama yapan Onur Albayrak, “İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet maalesef durum bu keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene çekmiyorum der miyim? Evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez: Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla…” dedi ve bir kez daha takdir edildi.

Farkındalık yaratabildiysem çok mutluyum

Gelen olumlu tepkiler üzerine yaşadığı mutluluğu paylaşan Onur Albayrak, “İnsanlardan çok güzel tepkiler alıyorum. Türkiye’nin acı bir gerçeğine bir kez daha dikkat çekmeye vesile olmaktan dolayı çok mutluyum. Telefonuma binlerce mesaj geldi. Çiçek gönderenler oluyor. 65 yaşındaki bir kadın ‘Sana sarılmak istiyorum’ diye mesaj göndermiş. Fotoğrafçılar çocuk gelinlerin fotoğrafını çekmese, gelinlikçiler gelinlik satmasa, düğün salonları çocuk gelinlerin olduğu düğünlere kapılarını açmasa bu sorunun çözümüne bir parça da olsa katkı sağlar. Ben de yaşadıklarımla bu konuda bir farkındalık yaratabildiysem çok mutluyum.” dedi.

Son zamanlarda ardı ardına gelen çocuk istismarı ve ölümleri haberlerinin ardından, Onur Albayrak’ın onurlu davranışı sosyal medyada olumlu tepkiler aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler