Ana SayfaYaşamEylül’den sonra bir acı haber de Ağrı'da kaybolan küçük Leyla'dan geldi!

İlgili Postlar

Eylül’den sonra bir acı haber de Ağrı’da kaybolan küçük Leyla’dan geldi!

Bir acı haber de Ağrı’dan…18 gündür kayıp olan ve arama çalışmalarına devam edilen 4 yaşındaki minik Leyla hakkında, üzücü bir gelişme yaşandı. Ankara-Polatlı’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan kayıp küçük kız Eylül’ün ardından, bir acı haber de ne yazık ki Ağrı’da kaybolan Leyla’dan gelmiş bulunuyor.

Müge Anlı’da Bayram günü Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla’nın babası ilk kez konuştu!

Ramazan Bayramı’nın birinci gününden beri kayıp olan ve Ağrı’da yaşayan Leyla Aydemir adlı 4 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için bilindiği üzere; arama-kurtarma ekipleri, son sürat, arama ve araştırma çalışmalarını sürdürmekteydi.

Ağrı-Merkez’de yaşayan Aydemir ailesi, küçük kızları Leyla’nın dedesinin köyü olan Bezirhane’ye bayramlaşmaya gitmişlerdi. Bezirhane köyünde, küçük Leyla’nın kaybolması, bayramdan beri haber gündemlerini bir hayli meşgul etmiş ve herkes tarafından, bu güzel küçük kızın akıbeti büyük merak ediliyordu.

Son dakika haberi ise yine yürekleri burktu! Ne yazık ki masum bir melek daha sonsuzluğa uçtu!

“Leyla’nın cenazesi daha önce aranan bölgede bulundu”

Geçtiğimiz gün, 8 yaşındaki Eylül’ün acı haberinden sonra kızları için iyice kahrolan Aydemir ailesinin de yüreğine kor düştü. 15 Haziran gününden beri arama faaliyetlerine devam edilen Leyla, dedesinin köyü olan Ağrı-Bezirhane’ de ölü bulundu.

Ağrı Valiliğinden gelen açıklamada “Leyla’nın cenazesi daha önce aranan bölgede bulundu” ifadeleri yer aldı. Minik Leyla’nın cansız bedenin ise bugün saat 17.45 sularında, Bezirhane köyüne 2,5-3 km uzaklıkta bulunan, bir dere yatağının üst bölgesinde su içerisinde bulunduğu öğrenildi. Bu bölgenin ise daha önce arama ekipleri tarafından arandığı bölgeler arasında olduğu bildirilirken, Leyla’nın bu bölgede mi öldürüldüğü yoksa öldürüldükten sonra mı buraya getirildiği halen sırrını koruyor.

Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın ayrıca yaptığı açıklamada; Söz konusu alan daha önce balık adamlarımız tarafından ve havadan drone görüntüleri ile çok fazla taraması yapılan bir alandı ancak maalesef bugün bu alanda cansız bedenine ulaşıldı. Konuyla ilgili detaylı araştırma devam ediyor. Savcılığın konuyla ilgili soruşturması devam ediyor. Kamuoyuna gerekli açıklama daha sonra yapılacaktır. Başımız sağolsun.” ifadesini kullandı.

Cesedi traktör yıkamaya dereye gelen gençler buldu!

NTV İstihbarat Şefi Erdoğan Durna’nın canlı yayında yaptığı açıklamasında “Leyla’yı dere kenarına traktör yıkamaya gelen gençler buldu. Ölüm nedeni için otopsi sonucu bekleniyor” şeklinde konuştu. Ayrıca, olay yerinde ise yetkililerin incelemelerinin devam ettiği bildirildi.

Leyla’nın ölüm nedeni henüz bilinmiyor!

Ağrı Başsavcılığı, Leyla’nın ölümünün araştırılması amacıyla 2 savcı görevlendirdi. Minik Leyla’nın ölüm nedeni ise yapılan otopsiden sonra belli olacak.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler