Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHedefim Sensin'den Türkiye Turnesi!

İlgili Postlar

Hedefim Sensin’den Türkiye Turnesi!

Vizyonda olan “Hedefim Sensin” Filmi Türkiye turnesinde! Hedefim Sensin’ ekibi Adana, Ankara, Eskişehir ve İzmir’de sevenleri ile bir araya geldi. “Hedefim Sensin” ekibi ile coşkulu anlar yaşandı. İşte Detaylar…

Hedefim Sensin’den Muhteşem Gala!

‘Hedefim Sensin’ 30 Kasım’da sinema severler ile buluştu…

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yılın iddialı komedi filmi ‘Hedefim Sensin’ aşkı, heyecanı, macerayı ve en önemlisi de kahkahayı bir araya getirdi. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ 30 Kasım’da sinema severler ile buluştu. Yılın kahkahası en bol filmi ‘Hedefim Sensin’ vizyonda ses getirmeyi başardı…

Ata Demirer kimdir?

Demet Akbağ Kimdir?

İzmir bizi sever, biz de İzmir’i severiz…

“Hedefim Sensin” ekibi vizyon heyecanını sinemaseverler ile birlikte paylaştı. İzmir’de film ekibinin karşılaştığı ilgi epey yoğundu. ‘Sizi çok seviyoruz’ çığlıklarıyla İzmir Optimum Avm’de sevenleriyle bir araya gelen ‘Hedefim Sensin’ ekibini İzmirliler ilgiyle karşıladı. Büyük bir neşe içinde, filmin şarkılarından ‘Bahçe Duvarı’ eşliğinde sahneye oynayarak çıkan ekip, uzun süre alkış aldı. Ata Demirer: “Güzel İzmir güzel bir Pazar gününde aile günü yapıyoruz. Hepimiz buradayız. Size harika oyuncular getirdim” diyerek ekibi tek tek alkışlar eşliğinde sahneye davet etti. Demirer cümlelerini şöyle bitirdi: “İzmir bizi sever, biz de İzmir’i severiz. Allah hepimizi nazardan saklasın!”

Hedefim Sensin Ekibinden Kahkaha Dolu Basın Toplantısı!

Yine çok seveceğinizi umduğumuz bir film yaptık…

Demet Akbağ: “Turnemizin son durağı İzmir, şahane bir moralle döneceğiz İstanbul’a. Yine çok seveceğinizi umduğumuz bir film yaptık. Eminim çok iyi gelecektir size. Biz size iyi gelen filmler yapmayı seviyoruz. Bu film de iyi gelsin. Soğuk kış günlerinde ısının” dedi.

“Filmi daha çekerken, film hemen bitsin ve hemen İzmir’e gelelim istiyorduk”

Yönetmen Kıvanç Baruönü: “Filmi daha çekerken, film hemen bitsin ve hemen İzmir’e gelelim istiyorduk” diyerek İzmir heyecanını paylaştı. Gonca Vuslateri “Çok heyecanlıyım İzmir seyircisiyle buluştuğum için. Çok harika bir film oldu. İyi ki varsınız” diyerek seyirciyi selamladı.

 

 

Hedefim Sensin Künye:

Yapımcı:

BKM Necati Akpınar

Yönetmen:

Kıvanç Baruönü

Oyuncular:

Zekeriya – Ata Demirer

Hafize – Demet Akbağ

Leyla – Gonca Vuslateri

Yarım Hasan – İlker Aksum

Adnan – Tarık Ünlüoğlu

Cavit – Erkan Can

Temel Kaptan – Hakan Salınmış

Fatma – Hande Dane

Anne – Ayten Uncuoğlu

Merve – Zeynep Alkan

Gülenay – Bilge Yenigül

Aydın (Adnan’ın adamı) – İştar Gökseven

Yılmaz (Cavit’in adamı) – Rıza Akın

Borazan İbo – Deniz Gürzumar

Balıkçı Kahraman – Aşkın Şenol

Miço Sinan – Nedim Sur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler