Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHedefim Sensin'den Muhteşem Gala!

İlgili Postlar

Hedefim Sensin’den Muhteşem Gala!

‘Hedefim Sensin’ Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gala yaptı. Galaya ilgi yoğundu. Kuzey Ege’nin muhteşem doğasını Ata Demirer’in eğlenceli kaleminden izleyen seyirciler, sinema salonlarını kahkahalarıyla doldurdu! İşte Detaylar…

Hedefim Sensin Ekibinden Kahkaha Dolu Basın Toplantısı!

Hedefim Sensin kahkahası 30 Kasım Cuma izleyiciyle buluşuyor!

Yılın kahkahası en bol filmi ‘Hedefim Sensin’ Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda muhteşem bir gala yaptı. Sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği filmin galasına Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, Ayten Kaçar, Cenk Demirer, Sedef İybar, Göksel, Kubat, Nilgün Belgün, Taşkın Sabah, Nevra Serezli, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin, Buket Aydın,  Oya Başar, Gökçe, Pelin Körmükçü, Çok Güzel Hareketler 2 Ekibi, Ercan Saatçi, Salih Kalyon, Hüseyin Avni Danyal, Merve Sevi, Taşkın Sabah, Alpay Erdem gibi birçok ünlü isim katıldı. Hedefim Sensin kahkahası 30 Kasım Cuma izleyiciyle buluşuyor!

Ata Demirer kimdir?

Demet Akbağ Kimdir?

Film ekibi heyecanını basın mensupları ile paylaştı…

Yönetmen Kıvanç Baruönü, Ata Demirer, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can, Hakan Salınmış, Hande Dane, Ayten Uncuoğlu, Zeynep Alkan ve Bilge Yenigül basın mensupları ile heyecanlarını paylaştı. Ünlü Şovmen Ata Demirer “Her seferinde düğünümüz varmış gibi hissediyorum. Çok zor bir işti. 8 hafta sürdü çekimlerimiz. Güney Doğulu bir karakter Zekeriya Taştan’ı canlandırıyorum bu sefer. Bu karakterin bizi götürmesi gereken yer eğlence ve Zekeriya Taştan götürebilecek vasıflara sahip. Ben bu karakter eniştem olsun isterdim, çok tatlı bir enişte olurdu” diyerek herkesi güldürdü.

Demet Akbağ: “Kadromuzu daha da genişleterek çok eğlenceli, çok sempatik ve çok güzel bir coğrafyada film çektik. Malumunuz Kuzey Ege’deydik. Bu sefer Gökçeada’yı keşfettik Herkesin içi ısınsın, filme gelip gülsünler” dedi…

Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü: “Kadroya baktığınız zaman setin en keyiflisi bendim. Heyecanla Cuma (30 Kasım) gününü bekliyoruz, çünkü film asıl sahibiyle vizyona girince buluşacak. Çok usta insanlarla çalıştım ve keyfini sürdüm.

Gonca Vuslateri: “Başta Ata Demirer ve Demet Akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Harika bir Eylül Ekim ayı geçirdim. 2 Eylül’de doğum günümde başladım sete, bana da şahane bir doğum günü hediyesi oldu” cümlelerini kurdu.

Hedefim Sensin Künye:

Yapımcı:

BKM Necati Akpınar

Yönetmen:

Kıvanç Baruönü

Oyuncular:

Zekeriya – Ata Demirer

Hafize – Demet Akbağ

Leyla – Gonca Vuslateri

Yarım Hasan – İlker Aksum

Adnan – Tarık Ünlüoğlu

Cavit – Erkan Can

Temel Kaptan – Hakan Salınmış

Fatma – Hande Dane

Anne – Ayten Uncuoğlu

Merve – Zeynep Alkan

Gülenay – Bilge Yenigül

Aydın (Adnan’ın adamı) – İştar Gökseven

Yılmaz (Cavit’in adamı) – Rıza Akın

Borazan İbo – Deniz Gürzumar

Balıkçı Kahraman – Aşkın Şenol

Miço Sinan – Nedim Sur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler