teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü' ün Dizi Setindeki Kaprisi Yok Artık Dedirtti...

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü’ ün Dizi Setindeki Kaprisi Yok Artık Dedirtti…

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü aleyhinde şoke eden bir iddia ortaya çıktı. Ünlü oyuncu’nun Alev Alev adlı dizisinde kapris yaptığı öne sürüldü. Sette kriz çıkaran Hazar Ergüçlü’ nün çıkışı yüzünden oyuncu Toprak Can Adıgüzel ‘in oynadığı sahnelerinin azaltıldığı söylentiler arasında. İşte Detaylar…

Hazar Ergüçlü ‘den Samimi Açıklamalar

Hazar Ergüçlü’ ün Dizi Setindeki Kaprisi Yok Artık Dedirtti…

Hazar Ergüçlü, Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz ‘in başrollerini oynadığı dizi ‘Alev Alev’ in seti şu sıralar kaynıyor. Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü hakkında bomba bir iddia olduğu söyleniyor.

Konu olarak Kadın dayanışmasını işleyen Alev Alev adlı dizisinin arka planındaki durumların hiç de öyle işlemediği dilden dile konuşuluyor. Güneş haberin yaptığı iddiaya göre; Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün dizideki rol arkadaşları Demet Evgar ile Dilan Çiçek Deniz’i kıskanarak partnerleriyle alakalı sorun çıkardığını gösteriyor.

Onlarınki Ünlü Benimki Değil…

Alev Alev’ deki oyuncu rol arkadaşı Toprak Can Adıgüzel ile rol almaktan memnun kalmadığı konuşulan Hazar Ergüçlü’nün buna neden olarak da Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar’ın dizideki partnerlerinin daha çok ünlü olmasını belirttiği ifade edildi.

Alev Alev çekimler sırasında “Benim rol arkadaşım niye onlarınki kadar ünlü değil” ifadeleriyle tartışma çıkardığı öne sürülen Hazar Ergüçlü’nün bu inanılmaz kaprisi yüzüne yakışıklı oyuncu Toprak Can Adıgüzel’in yer aldığı sahneleri azaltıldığı hatta oyuncun kısa bir süre sonra diziden ayrılacağı öne sürülüyor…

Hazar Ergüçlü Toprak Can Adıgüzel
Hazar Ergüçlü Toprak Can Adıgüzel

Hazar Ergüçlü Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler