Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü: Eşit Ücret Talebinde Bulunacağız

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü: Eşit Ücret Talebinde Bulunacağız

Talentco’nun önceki akşam düzenlediği ‘yaza merhaba’ davetine ünlü isimler adeta akın etti. Nişantaşı’nda gerçekleşen davete, Nurgül Yeşilçay, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Yasemin Kay Allen, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Begüm Kütük gibi birçok ünlü isim katıldı. Kameralara poz veren Ergüçlü, sektördeki maaş adaletsizliğine sitem etti. Hazar Ergüçl “Eşit ücret talebinde bulanacağız” dedi. İşte detaylar;

“Sen Nerden Çıktın”

Kaynarca, “Yeni projem için hazırlıklar hızlanıyor. Bu yaz bana tatil yok” diye konuştu. Oyuncu, kendisini görünce aracından inip yanına gelen Somalili hayranını görünce şaşkınlığını, “Oğlum sen nerden çıktın?” diyerek dile getirdi. Kaynarcanın hayranı ise, “Sizi çok seviyoruz, izliyoruz. Eşkıya” deyince kahkahalar havada uçuştu.

“Kıymetinizi Bilin”

Nurgül Yeşilçay ise, habercilerin kendisini beklediğini öğrenince röportaj için kapıya çıktı. “Koyu bir dedikodu yaparken size röportaj vermeye geldim kıymetinizi bilin, yani” diyerek espri yaptı.

Ünlü isim, muhabirlerin “Siz de aranızda sektörün dedikodusunu yapıyor musunuz?” sorusuna, “Yapıyoruz tabii, niye yapmayalım. Dizi izlerken bazen üzülerek izliyoruz, ben ‘ay yazık ne kadar kötü bir sahne’ ya da ‘kız burada ne kadar üşümüştür’ diye doğru dürüst izleyemiyorum da” yanıtını verdi.

“Dinleneceğim”

Üç ay boyunca tatil yapacağını söyleyen Yeşilçay, “Bu yaz çok güzel dinleneceğim. Uzun zamandır bütün yaz tatil yapmamıştım, bu yaz yapacağım” dedi.

Oyuncu, “Televizyon git gide zorlaşıyor. Çok uzun süreler, çok zor. Artık sadece oyuncu olarak bulunmayabilirim. Hem kamera önü hem de kamera arkasında olacağım, proje tasarlıyorum” sözleriyle de kamera arkası için kollarını sıvadığını dile getirdi.

“Çok Fazla Proje Var”

Dilan Çiçek Deniz, geceye İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile katıldı. Deniz, “Yarın ailem geliyor. Onlarla tatil yapıp, vakit geçireceğim” sözleriyle kısa bir süre ailesiyle tatil yapacağını belirtti.

Güzel oyuncu, yazın kendisi için çalışarak geçeceğini söyledi ve, “Yaza çok fazla proje var ama ben yine konuşamıyorum, malum yasaklar” ifadelerini kullandı.

Hazar Ergüçlü: Eşit Ücret Talebinde Bulunacağız

Uzun süredir yönetmen Onur Ünlü ile beraberlik yaşayan Hazar Ergüçlü, beyazlar içinde objektiflere poz vererek, “Geçen yıl full çalıştım. Sakince durmaktan çok mutluyum ama çalışmayı özlemeye başladım” diye konuştu.

Oyuncu, “Ünlü’nün bir projesinde yer alır mısınız? sorusuna, “Düşünüyoruz tabii ki. Projeye bağlı. Tamamen senaryonun beni heyecanlandırmasına bağlı. Bir de doğru kast mıyım, o çok önemli” yanıtını verdi.

Ünlü isim, takipçisi çok olan oyuncuların astronomik rakamlarla anlaşma yapmaları ile ilgili ise, “Maalesef bu sistem böyle. Eşit ücret için her zaman talepte bulunacağız, bunu dayatacağız” diyerek sitem etti.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler