Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Oksijen Çadırına Girmek Zorunda Kaldı

İlgili Postlar

Demet Akalın Oksijen Çadırına Girmek Zorunda Kaldı

İstanbul konserlerini bitiren, şehir dışında müzikseverlerle buluşmaya başlayacak olan şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda bulunan bir sağlık merkezi çıkışı görüntülendi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Demet Akalın oksijen çadırına girmek zorunda kaldı. İşte detaylar;

Eski Sağlığına Kavuştu

Geçtiğimiz aylarda boyun ağrısı şikayeti nedeniyle fizik tedaviye başlayan Demet Akalın, Nişantaşı’nda objektiflere yansırken, eski sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Demet Akalın Oksijen Çadırına Girmek Zorunda Kaldı

Posta gazetesinde yer alan habere göre; 50 yaşındaki popçu, “Yoğun konser maratonunda dinlenebiliyor musunuz?” sorusuna, “Haftada dört gün çalışıyorum. Çalışmazsam yoruluyorum. Oksijen çadırına girdim. O bayağı iyiydi” cevabını verdi.

Demet Akalın’dan Tedavi Açıklaması

Demet Akalın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, kızı Hira için yazlık kıyafetler baktığını söyledi.

Ayrıca migren tedavisi gördüğünü belirten 50 yaşındaki şarkıcı, “Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor. 1.5 aydır migren tedavisi görüyorum. Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!” demişti.

Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı. Ünlü isim, konuyla ilgili, “Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler