Ana SayfaDizilerHazal Subaşı: Başrol Sorumluluğu Ağır...

İlgili Postlar

Hazal Subaşı: Başrol Sorumluluğu Ağır…

Hazal Subaşı: Başrol sorumluluğu ağır… Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle bir hayli beğeni toplayan Hazla Subaşı, başrol oynamanın sorumluluğunun ağır olduğunu söylerken, başka neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Hazal Subaşı: Yarışma ile Hayatım Değişti 

Hazal Subaşı: Başrol sorumluluğu ağır…

Hazal Subaşı: Başrol sorumluluğu ağır… Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde Tolgahan Sayışman ile birlikte başrolü paylaşan Hazla Subaşı, Milliyet Gazetesine verdiği ropörtajda oldukça samimi açıklamalarda bulundu. İşte Hazla Subaşı’nın o ropörtajı…

Hazal Subaşı Kimdir?

Hazal Subaşı: Başrol Sorumluluğu Ağır
Hazal Subaşı: Başrol Sorumluluğu Ağır

Tercihim özellikle başrol değil!

– İkinci projenizde yine başroldesiniz. Bu başarı tesadüf mü?

Önemli olan oynayacağım karakter… Tercihim özellikle başrol değil, gelen karakter böyleydi. Bu,  mutlu etse de, sorumluluğu ağır.

– Oyunculuğa başlarken, bu başarıyı yakalayacağınızı tahmin ediyor muydunuz?

Açıkçası her şeyin bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin edemezdim. Önemli olan, bundan sonrası için bu başarıyı koruyabilmek ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışmak.

– ‘Bir Umut Yeter’de canlandırdığınız Elif oynaması zor bir rol…

Elif, çok derin, karmaşık ve değişken bir ruh haline sahip. Yorumlaması gerçekten keyifli. Çok şey katabileceğim, kendimi geliştireceğimi düşündüğüm bir karakter.

– Oyunculuk eğitimi alıyor musunuz?

Oyuncu koçum var. İhtiyacım olduğunda, kafam karıştığında ona danışıyorum. Karaktere hazırlanırken, set başlamadan önce de bir süre çalışma yaptık.

Tolgahan’la çalışmak çok keyifli

– Tolgahan Sayışman nasıl bir partner?

Tolgahan, enerjisi yüksek, tecrübeli, rahat ve samimi bir insan… Sette genel olarak enerjimiz yüksek. Hal böyleyken, onunla çalışmak keyifli oluyor.

– Çekimlerin Köyceğiz ve Fethiye’de olmasının avantaj ya da dezavantajları var mı?

Köyceğiz, çok güzel bir coğrafya. Çalıştığımız yerlerin birbirine yakınlığı birçok şeyi kolaylaştırıyor. Tek dezavantajı, uzun süre evden uzak kalmak…

Fakat burada hepimiz aynı durumda olduğumuz için, birbirimizi iyi anlıyoruz ve güzel

vakit geçiriyoruz.

– Hedefleriniz neler?

Her zaman kendimi geliştirerek, yapabileceğimin en iyisini yapmak… Şu an istediğim yolda ilerliyorum. Tek dileğim, bu doğrultuda devam edebilmek.

– 2015 Miss Turkey’de üçüncü seçildiniz. Yarışmadan sonra hayatınızda neler değişti?

Çok şey değişti. Yaşadığım yer, okurken çalışmaya başlamam ve oyunculuğa adım atmam… Hayat hayal bile edemeyeceğim güzellikler  getirdi.

Erkan’la ilişkimiz güzel gidiyor

– Erkan Meriç’le beraberliğiniz nasıl gidiyor? Evlilik düşünüyor musunuz?

Güzel giden bir ilişkimiz var. İkimizin de hayatını düzene sokmak için biraz daha zamana ihtiyacı var. Kariyerlerimizin başındayız, dolasıyla bu soruya cevap vermek için henüz erken.

– Sevgiliniz de oyuncu, birbirinizi eleştirir misiniz?

Sahnelerimizi çok dikkatle izliyoruz. Birbirimizi iyi tanıyoruz ve yapabileceklerimizi bildiğimiz için tavsiyelerde bulunuyoruz. İyi yönde katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

– Tanınmak nasıl bir his?

Bu, yaptığımız işin kaçınılmaz bir yanı. Zaman zaman zorlukları olsa da, olumlu yorumlar insanı motive ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler