Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya, İranlı sapığından ikinci kez şikayetçi oldu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya, İranlı sapığından ikinci kez şikayetçi oldu!

Oyuncu Hazal Kaya, kendisine “Karım, aşkım” yazılı hediyeler gönderen İranlı sapığından şikayetçi oldu. Ünlü oyuncu, aynı kişiden daha önce de şikayetçi olmuştu. Detaylar haberimizde…

Hazal Kaya İranlı sapığından ikinci defa şikayetçi oldu

Güzelliği ile ekranların en dikkat çekici olan isimlerden biri ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın  başı bu aralar İranlı sapığı ile dertte. Kaya,  kendisini sosyal medya hesabı üzerinden rahatsız eden ve iş yeri adresine üzerinde ‘Aşkım’, ‘Eşim’, ‘Karım’ yazılı notlar ile hediyeler gönderen İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami’den şikayetçi oldu.

Yıllar önce yine şikayetçi olmuştu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz yıllarda Hazal Kaya’nın şikayeti üzerine harekete geçmiş, Karami’nin, Hazal Kaya’ya ait Twitter hesabına rahatsız edici mesajlar attığı, Haziran 2015’te de Hazal Kaya’nın iş yerine üzerinde ‘Aşkım’, ‘Eşim’, ‘Karım’ yazılı notlar bulunan hediyeler gönderdiği belirtilmişti.

Ya Hazalım, ya ölüm

Hatta, Eissa Yazdan Karami’nin  kendi adına açtığı Facebook hesabında Kaya’nın fotoğraflarının bulunduğu, “Ya Hazalım, ya ölüm” diye yazdığı ve silah siparişi verdiğini ifade ettiği paylaşımlarının bulunduğu da iddia edilerek hakkında beş yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Takipsizlik kararı ile sonuçlandı

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre; Hazal Kaya, geçtiğimiz aylarda Eissa Yazdan Karami’den ikinci kez şikayetçi oldu, Göç İdaresi’ne dilekçe yazıp Karami’nin kendisini rahatsız ettiğini iddia etti. İddialar üzerine savcılık soruşturma açsa da şikayet süresinin geçmesi nedeniyle takipsizlikle sonuçlandı.

Hazal Kaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler