Ana SayfaÜnlülerHayko Cepkin 'den Yıldız Tilbe 'ye Büyük Tepki!...

İlgili Postlar

Hayko Cepkin ‘den Yıldız Tilbe ‘ye Büyük Tepki!…

Usta Sanatçı Hayko Cepkin, “İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir” şeklinde açıklamasıyla gündem olan Yıldız Tilbe ‘ye büyük tepki gösterdi…

Hayko Cepkin ‘in Gençlik Halini Gören Hayranları Tanıyamadı…

Hayko Cepkin ‘den Yıldız Tilbe ‘ye Büyük Tepki!…

Nişantaşı ’nda alışveriş yapan ve 7 bin TL ’lik makyaj malzemeleri alan şarkıcı Yıldız Tilbe, magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti. Ünlü şarkıcı, “Dişlerimi yaptıracağım. Botoksa ihtiyaç duymuyorum. Taş gibiyim. Vücudumdaki her yerim mükemmel” dedi. Kıs a bir  süre önce sokakta yaşayan köpeklerin çevredeki halk tarafından zehirlenmesi gerektiği görüşünü savunan sosya medyasından paylaşımlar yayınladığı için hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı, Van ‘da 10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden  olan sokak köpekleriyle ilgilide şu açıklamay imza attı; “Bütün kanunsuzluklar yasal olmuş; sokaktaki çocuğu, kadını, yaşlıyı, insanı parçalayan köpekler insan öldürüp kanunla korunuyor, bu onların suçu değil. Bir insanın hayatı köpek canı kadar kıymetli değil, Allah sebep olanı yanına koymasın kulağını tıkayıp gözünü kapatanlar iflah olmasın” paylaşımını yapmıştı.

Eteğini Çıkarmasını İsteyen Hayranına Yıldız Tilbe’den Tokat Gibi Cevap

Yıldız Tilbe: “İnsan Hayatı Doğadaki Bütün Canlılardan Daha Önemlidir…”

“İnsan hayatı doğadaki bütün bu canlılardan daha önemlidir. Böyle savunuyorum. Dünyayı insan inşa eder ve insan güzelleştirir. Ama insanın kötüleştirdiği yerde hiçbir yaşam hakkı yoktur. İnsanlık her şeye sahip çıkar.”

Yıldız Tilbe ‘nin sözlerinin olduğu haberi Sosyal medya hesabından paylaşan usta sanatçı Hayko Cepkin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Kendisini ve doğadaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an yardım edeni olmaz ise kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde maalesef fazla büyütüyorsunuz.”

İşte Hayko Cepkin ‘nin Yıldız Tilbe Tepkisi

Hayko Cepkin 'nin Yıldız Tilbe Tepkisi
Hayko Cepkin ‘nin Yıldız Tilbe Tepkisi

Hayko Cepkin Kimdir?

Yıldız Tilbe kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler