Ana SayfaÜnlülerHatice ve Seda Akgül arasında 'Bikinili poz taklidi' polemiği

İlgili Postlar

Hatice ve Seda Akgül arasında ‘Bikinili poz taklidi’ polemiği

Hatice ve Seda Akgül arasında ‘Bikinili poz taklidi’ polemiği. Ünlü pop şarkıcı Hatice ve ünlü sunucu Seda Akgül arasında bikinili atlayış pozu nedeni ile gerginlik yaşandı. Hatice, Seda Akgül’e sert çıktı, Seda Akgül’den yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Bikinili pozları ile olay yaratan popçu Hatice’ye konser teklifleri yağıyor!

Bikinili pozlar olay yarattı

Son zamanların en dikkat çekici isimlerinden biri olan ünlü popçu Hatice, geçtiğimiz haftalarda bikinili pozu ile gündeme gelmişti. Spor yapan ve son derece fit bir fiziğe sahip olan Hatice, havuza atladığı sırada çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Popçu Hatice’nin bu görüntüleri olay yaratmış, kusursuz fiziği günlerce konuşulmuştu.

Hatice kimdir?

Aynı pozu verdiler

Ünlü pop şarkıcısı Hatice’nin bu pozlarının yankıları hala daha devam ederken, bir bikinili atlayış pozu da ünlü sunucu Seda Akgül’den geldi. Seda Akgül’de havuza atlarken çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Seda Akgül kimdir?

Hatice’den, Seda Akgül’e: Sanırım kıskanmışsın

Hatice ve Seda Akgül’ün bu görüntüleri, bir gazete küpüründe yer aldı. Hatice, bu küpürü kendi sosyal medya hesabından paylaşarak Seda Akgül’ü eleştirdi. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Hatice, paylaşımında “Programda Türkücü Hatice der, aşağılayıcı uslup kullanır. 10 yıldır pop yapıyorum. Sanatçı ile şarkıcı arasındaki farkı bilme sonra gel de beni taklit et, çektiğim videoyu ve pozu taklit et. Pes artık Seda Akgül. Biz yapınca gündem olmak diyorsun da ablam yaşındaki sen yapınca ne oluyor bu durum. Hatırlarsan bir programda fiyatını arttırmaya çalışıyor diye kötü bir üslup kullanmıştın. Sanırım kıskanmışsın. Tayyar abi süpersin. Photoshop’un kralını yapmış abla” şeklinde ifadelere yer verdiği bir not ekledi.

Seda Akgül’den, Hatice’ye yanıt gecikmedi

Seda Akgül, Hatice’nin paylaşımının ardından kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yanıt verdi. Akgül, paylaşımında yine gazete küpürü görseli kullandı ve “Bu fotoğrafta hiç fotoshop yok. Atlayışımı çok beğendiğim için paylaştım. Hatice’nin pozuyla da ilgisi yok ama ona benzettiyseniz çok teşekkür ederim. Hem yaşça büyüğüm, hem de taş gibi kadın” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler