Ana SayfaKimdirHasan Azze Kimdir?

İlgili Postlar

Hasan Azze Kimdir?

Müzisyen Hasan Azze Kimdir? Hasan Azze Kaç Yaşında? Hasan Azze Ne Zaman Doğdu? Hasan Azze Nerede Doğdu? Hasan Azze Aslen Nereli? Hasan Azze Hangi Burç? Hasan Azze Asıl Adı Nedir? Hasan Azze hakkında merak edilen her şey Kimdir yazımızda. İşte Hasan Azze…

Hasan Azze Kaç Yaşında? Hasan Azze Ne Zaman Doğdu? Hasan Azze Asıl Adı Nedir?

Asıl adı Hasan AYEKİN olan Hasan Azze, 22.01.1991 tarihinde dünyaya gelmiştir ve 30 yaşındadır.

Hasan Azze Nerede Doğdu? Hasan Azze Aslen Nereli? Hasan Azze Hangi Burç? 

Antalya’da dünyaya gelen Hasan Azze, Aslen Antalyalıdır ve 

Hasan Azze Kimdir?

Muğla Üniversitesi Edebiyat fakültesi Felsefe bölümünden mezun olan Hasan Azze, SAE Institute İstanbul’ da Ses mühendisliği eğitimi görmüştür. Ardından Bahçeşehir Üniversitesinde Ses Teknolojileri bölümünde yüksek lisans yapan Hasan Azze, Yıllardır müzik piyasasının içinde yer almış, Türkiye’de bir çok şehirde konserler vermiş ve organizasyonlarda yer almıştır.

2015 ile beraber alternatif bir tarz yaratma yoluna girmiştir ve ‘’Hasan Azze’’ projesini başlatmıştır. 2020 yılında Antalya’ya taşınıp Art N Craft isimli şirketini kurmuştur. Üretmeyi hiç bir zaman bırakmayan Hasan Azze, felsefe eğitiminin getirdiği düşünceler üzerine yoğunlaşarak mistik, oryantalist bir müzik anlayışı geliştirmiştir. Düşünce geliştirmenin müzik ile can bulduğu, edebiyatın ve felsefenin müzik ile harmanlandığı bir müzik anlayışı içerisinde ilerlemeye devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler