Ana SayfaÜnlülerHangi Sosyetik Güzel Sokakta Çıplak Gezdi?

İlgili Postlar

Hangi Sosyetik Güzel Sokakta Çıplak Gezdi?

Sosyal medya hesablarından yayınladığı yürekleri hoplatan fotoğraflarıyla isminden söz ettiren internet fenomeni Merve Sanay, sokak ortasında iç çamaşırlarıyla dolaştığı anları kendi profilinden takipçileriyle paylaştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntüler Haberimizde..İşte Detaylar..

Merve Sanay Cesur Paylaşımları İle Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Sosyetik Güzel Merve Sanay Sokakta Çıplak Gezdi!

Instagram hesabından sokakta çıplak yürüdüğü anları paylaşan Merve Sanay, Olay oldu. Sosyetik güzel Merve Sanay, Instagram sayfasından paylaştığı caddede dolaştığı zamanları videosuna, “Oldukça sıradan bir gün.” notunu ekledi. Merve Sanay’ın bu videosu ses getirdi ve çok kısa süre de  hayranları taraından beğeni ve yorum aldı.

Merve Sanay Kimdir?

İşte Merve Sanay’ın Yayınladığı İç Çamaşırlı Fotoğrafı;

Aynı zamanda bir internet fenomeni olan Merve Sanay, Instagram profilinde tam bir milyon kişi tarafından takip ediliyor. Sosyal medya hesaplarını çok sık kullanan Merve Sanay genelde de paylaşımıyla takipçilerini şoka uğratmayı başarıyor. En son evine pizza getiren pizzacıya kapıyı çıplak olarak açmış ve evde bulunan diğer arkadaşı da o anları ölümsüzleştirmişti. Sosyetik güzel Merve Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. Merve Sanay’ın paylaşımına takipçileri de tepkisiz kalmamış ve hatta bir takipçisi bu paylaşıma, “Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı.” mesajıyla notunu eklemişti. Diğer bir hayranı ise “Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun.” mesajıyla olumsuz yorum yapmış ve şaşkına çevirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler