Ana SayfaÜnlülerHande Yener'e Polemik Yarıyor

İlgili Postlar

Hande Yener’e Polemik Yarıyor

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Seren Serengil ile ciddi bir polemik içerisine giren Hande Yener, bu tartışma ile gündeme gelmişti. Uzun zamandan beri gündemde pek yer almayan ve konuşulmayan ünlü sanatçının bu polemik sonrasında ilgi görmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yılbaşında İlgi Büyük Oldu

Polemik ile gündeme gelen ve sonrasında yılbaşı için düzenlenen özel geceye katılan Hande Yener, 2 bin 800 kişilik bir salonda konser verdi. Konserde dikkat çeken detay ise mekanın kapasite olarak yetersiz olmasına rağmen 4 bin kişinin mekana gelmesiydi. Yoğun kalabalık nedeniyle mekanda sorunlar yaşanırken, otel görevlilerin yardımı ile birlikte ortam konsere hazır hale getirildi.

Ziyaretçiler Ayakta Kaldı

Konser için hazırlık yapan binlerce kişi yer kalmayınca konseri ayakta izlemek zorunda kaldı. Yaşanan olayları yakından takip eden Hande Yener ise ayakta kalan sevenlerini unutmadı ve gece boyunca onların gönlünü aldı. Hande Yener ayakta kendisini dinleyen kişilerle tek tek fotoğraf çektirirken, gece sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Hande Yener Performansı Beğenildi

3 saat boyunca sevilen şarkılarıyla sevenleriyle bir araya gelen Hande Yener,  tercih ettiği kıyafetleri ve özel danslarıyla da beğeni topladı. 3 saat boyunca yüksek bir performans sergileyen sanatçı aynı zamanda dinleyicilerin özel isteklerini kırmadı ve tekrar tekrar istenilen parçaları söyledi. Hande Yener’in polemikler sonrasında benzer şekilde ilgi görmesi ise pek çok kişinin dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada bu şekilde yorumlar yapıldı.

Hande Yener kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler