Ana SayfaÜnlülerHande Yener tacize uğradı, oğlu yumrukladı!

İlgili Postlar

Hande Yener tacize uğradı, oğlu yumrukladı!

Hande Yener tacize uğradı, oğlu yumrukladı! Uçak seyahati sırasında sözlü tacize uğrayan Hande Yener’in oğlu Çağın, tacizciyi yumrukladı. Uçakta panik anları yaşandı. Olayın tüm detayları haberimizde…

Hande Yener, Konserinde Coşturdu!

Hande Yener’in uçakta taciz anları

Ünlü şarkıcı Hande Yener, oğlu Çağın ile birlikte konser programı için İstanbul’dan Bodrum’a seyahat ediyordu. Business uçuş yapan yolculardan biri alkollüydü. Alkolün de etkisi ile etraftaki yolculara laf atmaya başlayan yolcu, herkesi rahatsız etti. Hande Yener de diğer yolcular gibi durumdan rahatsız oldu. Hostesler, yolcuyu uyardı. Ancak, alkollü yolcu bir süre sonra Hande Yener’e sözlü tacizde bulundu. Hande Yener de altta kalmadı ve yolcuya yanıt verdi.

Hande Yener kimdir?

Hande Yener’in oğlu Çağın, yolcuyu yumrukladı

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in yolcu ile tartışma yaşamaya başladığı anlarda Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu yerinde duramadı. Yener’in yanında oturan Çağın, oturduğu yerden kalktı ve yolcuyu yumruklamaya başladı. Yolcu, Çağın Kulaçoğlu’nun yumruğu ile neye uğradığını şaşırıp bağırıp çağırırken, uçakta panik anları yaşanmaya başladı. İki taraf, uçakta acil iniş yapılması zorunda kalınacağının anonsunun yapılması ile yerlerine oturdu ve taraflar sakinleşti. Uçak, gergin anların ardından yere iner inmez mağdur olan uçuş ekibi şikayetçi oldu ve tacizci polis tarafından gözaltına alındı.

İlk mikrofonu tutup şarkı söyleyen Hande’den nerelere geldim

Hande Yener, son olarak geçtiğimiz haftalarda İngilizce bir albüm ile dünya çapında bir çalışma hazırladığını ve bu projenin 30 yıllık hayali olduğunu  açıkladığı “İlk mikrofonu tutup şarkı söyleyen Hande’den nerelere geldim, bu çok çalışmakla ve hayal kurmakla alakalı bir şey. Hayatıma önce dans, sonrasında video kliplerin farklılığı, kostümler ve enerjik olmayı kattım. Bunların hepsi benim kendimi aşmaya çalıştığım konular oldu. Bu yüzden hala dinamik ve genç bir iş yaptığımı düşünüyorum. Bu ses rengini, enerjiyi dünyanın da görüp duymasını istiyorum. Şu an bu hayalimi gerçekleştiriyorum bu da gerçekleştikten sonra bunu iyice pekiştirmeye çalışacağım ve 3 ya da 4 ayda bir İngilizce şarkılara devam edeceğim.” şeklindeki açıklaması ile gündeme gelmişti.

Hande Yener tacize uğradı, oğlu yumrukladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler