Ana SayfaDedikoduHande Yener’ i Çıldırtan Yorum

İlgili Postlar

Hande Yener’ i Çıldırtan Yorum

Hande Yener’ i Çıldırtan Yorum

Hande Yener uzun zamandır sevgilisi Ümit Cem Şenol ile birlikte. Aradığı aşkı bulduğunu söyleyen Hande Yener, yeni albümüyle de adından sıkça söz ettiriyor. Sevgilisiyle instagram’ a fotoğraf atan Hande Yener’e yorum yağdı. 44 yaşında olan güzelin kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi Ümit Cem Şenol’a “oğlun mu” yorumu yapılınca Hande Yener deliye döndü!

https://www.instagram.com/p/BZG1ycHl2-M/?hl=tr&taken-by=handeyener

Ünlü popçu Hande Yener, sevgilisi Cem Ümit Şenol ile çektirdiği fotoğraflar yüzünden takipçisiyle tartıştı. Hande Yener (44) Instagram sayfasında kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi Ümit Cem Şenol (32) ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Bir takipçisi o karenin altına şu yorumu yaptı: “Yanındaki oğlun mu?” Yaş farkı konusunda hassas olan Hande Yener bunu görmezden gelmedi.

Anında şu cevabı verdi: “Kıskanç, haset yorum yapanların fotoğrafına baktım da, gözüm kanadı. Ama yaşlı-zengin ya da zengin-çirkin tercih yapanları takdir edin! Boşverin beni. Yorum yapacaksan da kendine yap canısı. Kin ve kıskançlık yerine biraz spor yap, bol su iç. Dilini geliştir mesela. İçinizle, dışınızla güzelleşin öyle gelin.”

KASIM AYINDA NİŞANLANDILAR
Hande Yener ile sevgilisi Ümit Cem Şenol kasım ayında nişanlandı. Aile arasında düzenlenen törene birçok ünlü isim katıldı.

Türk pop müziğinin önde gelen ve çok sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı hem şarkılarının tarzı hem de kendi giyim tarzı ile hep tartışılmaya alışık olduğunu daha önce kendisi de söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler