Ana SayfaDedikoduBetül Demir’ den İtiraf

İlgili Postlar

Betül Demir’ den İtiraf

Betül Demir’ den İtiraf

Ünlü şarkıcı Betül Demir ‘Esas Duruş’ adlı albümünün tanıtımını yatla çıktığı Boğaz turunda yaptı.

Yatta şarkılarını söyleyerek basın mensuplarına poz veren şarkıcı, “Albümün tanıtımını burada teknede yapıyoruz iki senedir maalesef tatil yapamıyordum, denizi gezmeyi seviyorum. Kendimle ilgili keşiflerim ve şarkı sözlerimi hep seyahatlerimde yazıyorum” dedi. Şarkı sözlerini kendi yaşanmışlıklarından yazdığını da söyleyen Demir, “Çok aşka ağlamam güçlüyüm, orada kurban psikolojisine girmenin bir manası yok karşı taraftan ne görüyorsak aslında bunu biz müsaade ediyoruz. Hayatı olduğu gibi kabul ediyorum” sözlerini kullandı.

Hayalinin Harbiye Açıkhava’ da konser vermek olduğunu da sözlerine ekleyen Betül Demir  “Bu sene olamadım ama artık yeter orada ben de olmalıyım. Kim hayal etmez istemez, Tarkan ve Sıla muhteşem konserler verdiler” dedi. Yeni bir aşka yelken açtığını ve kalbinin dolu olduğunu da söylemeden geçmeyen Demir, evlilik hayali olmadığını itiraf edip şöyle devam etti: “Yalnız değilim bu aralar çok yeni daha. Tanıma aşamasını geçtik, kılı kırk yardım çocuğa. Korku değil benim hiç öyle evlilik hayalim olmadı arkadaşlarım gibi. Evlenmem de evlenirim de demiyorum bu alın yazısı bir kader”

Ünlü şarkıcının müzik piyasasında epey sevildiği ve şarkılarının çoğunun dinlendiği göz önüne alındığı düşünülecek olursa, bakalım yeni yapmış olduğu bu albüm ile yine beklenen ilgiyi görebilecek mi ünlü ve genç şarkıcı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler