Ana SayfaDedikoduHande Erçel'den Doğum Günü Sürprizi

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Doğum Günü Sürprizi

Hande Erçel’den doğum günü sürprizi geldi. 4 Haziran doğumlu Kerem Bürsin’e ‘Sen Çal Kapımı’ setinde erken doğum günü organizasyonu düzenlendi. İşte detaylar;

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Geçen hafta aynı spor salonundan çıkarken görüntülenince “Aşk yaşarsak haberiniz olur” diyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı. İkilinin rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi tatile girince birlikte Maldivler’e gitti.

Hayranları tarafından gizlice çekilen bir fotoğraf aşkı belgeledi. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini koruyan ikili sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğruladı.

Kerem Bürsin, Maldivler’den tekne turu videosu paylaşırken Erçel, gün batımında çekildiği bu fotoğrafı yayınladı.

Maldivler’e giden ikili geceliği 10 bin TL olan süitte kalıyor. Bir süre daha Maldivler’de tatil yapacak olan ikili yoğun geçen sezonun stresini atıyor.

Hande Erçel Kerem Bursin Aşkı Hakkında İlk Kez Konuştu…

FOX Tv televizyonlarının sevilerek izlenen dizisi ‘Sen Çal Kapımı’ oyuncuları Kerem Bursin ile Hande Erçel ‘in samimi halleri, ikilinin bir ilişki yaşadıkları yönündeki dedikoduları iyiceden iyiceye güçlendirmişti.

Ayaklıgazete haberden Akif Yaman’ın hazırlamış olduğu özel haberine öncesinde yöneltilen aşk iddialarını yanıtlamayan Hande Erçel, “Hayırlı olsun” ifadeleri sonrasında, “Teşekkür ederim, her şey çok güzel” şeklinde cevapladı…

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel’den Doğum Günü Sürprizi

4 Haziran doğumlu Kerem Bürsin’e ‘Sen Çal Kapımı’ setinde erken doğum günü organizasyonu düzenlendi. Birlikte pasta kesip fotoğraf çektiren ekip renkli kareleri sosyal medyada paylaştı.

Kerem Bürsin’e en büyük sürpriz ise sevgilisi Hande Erçel’den geldi. Fotoğraf çekildikleri sırada pastayı sevgilisinin yüzüne süren Erçel o anları ‘daha yeni başlıyoruz’ notuyla paylaştı.

Bürsin, ‘Sen var ya sen… Yandın’ sözleriyle sevgilisinin şakasına yanıt verdi. Ünlü çiftin paylaşımları sevenleri tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler