Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Hakan Sabancı Paris Tatilinden Döndü

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Paris Tatilinden Döndü

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı’nın Paris tatili magazin gündeminde. Bir süredir manşetlerden düşmeyen Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Paris tatlinden döndü. İşte detaylar;

Göz Kamaştırdı

Çift Paris’in en lüks otellerinden birinde konakladı. Tatil fotoğraflarına göre Hande Erçel şık kıyafetleri ve mücevherleriyle göz kamaştırdı.

Magazin Gündemine Mi Oynuyorlar?

Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasındaki aşk iddiaları bir süredir magazin gündeminde. Çift daha önce de tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmış ancak aşk iddialarını doğrulamamıştı. Paris tatili sonrasında Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın bir açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu.

Takipçileri Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın aşkını onaylamasını bekliyor. Çiftin samimi pozları takipçileri heyecanlandırırken, bazıları da magazin gündemine oynadıklarını iddia ediyor. Sosyal medyada Hande Erçel ve Hakan Sabancı hakkında binlerce yorum yapıldı. Çiftin aşkını kutlayanlar olduğu gibi ilişkiyi samimiyetsiz bulanlar da var.
Hande Erçel’in menajeri ve Hakan Sabancı’nın ofisi magazin haberleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Hande Erçel’in yeni dizisi Hakan Sabancı’nın da iş yoğunluğu göz önüne alındığında çiftin aşk hayatı hakkında yakın zamanda resmi bir açıklama yapmaları beklenmiyor.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Paris Tatilinden Döndü

Bir süredir Paris’te olan çift bugün hava alanında kameralara yakalandı. İlişkilerini artık gözlerden uzak tutmayan ikili kameramanları görünce samimi ve sıcak davrandı. Basın mensuplarının tatillerinin nasıl geçtiği yönündeki sorusuna Hande Erçel’den “Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel” yanıtı geldi.

Sosyetenin çapkın adamı Hakan Sabancı ise ilişkisi hakkında yapttığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir Erçel’le birlikte olan Sabancı ilişki sorusu karşısında “Ciddi bir ilişki” açıklamasında bulundu.

Hande Erçel kimdir?

Hakan Sabancı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler