Ana SayfaÜnlülerHande Erçel bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı yerinden oynattı!

İlgili Postlar

Hande Erçel bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı yerinden oynattı!

Dizilere sezon arası verildiği için tatil yapmayı tercih eden Hande Erçel bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı yerinden oynattı.

Türkiye’nin son dönemlerinde en dikkat çeken oyuncularından birisi olan Hande Erçel sosyal medyada da geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Paylaştığı fotoğraflar ve hayatından karelerle dikkat çeken ünlü oyuncu son olarak tatilden bir fotoğraf paylaştı.

Söz Dizisine Aybüke Pusat’ın Yerine Hande Erçel Mi Geliyor?

Hande Erçel bikinili!

Hande Erçel bikinili fotoğrafını cesur bir şekilde sosyal medyaya yüklerken bu paylaşım kısa süre içerisinde 500 bin beğeniyi geçti.

Karadağ’da tatilde

Tatil için Karadağ’ın Budva şehrini tercih ettiği öğrenilen Hande Erçel buradan paylaştığı fotoğraf ile adeta sosyal medyayı salladı.

Göbek sorunu mu var?

Fotoğraf sonrasında kısas üre içerisinde küçük bir detay göze çarptı. Hande Erçel’in çekim sırasında göbeğini çektiğine dikkat çeken takipçiler “Çekme serbest bırak” gibi yorumlara yaparak bu konuya değindi. Sosyal medya fotoğrafı ile kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan oyuncu, ne kadar çok kişi tarafından takip edildiğini de böylece göstermiş oldu.

Hande Erçel bikinili fotoğrafı ise şöyle;

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler