Ana SayfaÜnlülerHande Doğandemir tası tarağı toplayıp gitti!

İlgili Postlar

Hande Doğandemir tası tarağı toplayıp gitti!

Hande Doğandemir, daha fazla dayanamadı. Yeni sevgilisi İdil Fırat ile aşk tatilinde olan Mert Fırat ile ayrılan Hande Doğandemir, tası tarağı toplayıp gitti. Detaylar haberimizde…

Hande Doğandemir ve Mert Fırat ayrıldı mı?

Hande Doğandemir, Mert Fırat’ın evinden eşyalarını topladı

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Mert Fırat ile olan tüm bağını kopardı. Posta’da gündeme gelen iddiaya göre; Hande Doğandemir, ayrıldığı sevgilisi Mert Fırat’ın evine gidip tüm eşyalarını topladı. 5 Mayıs tarihinden bu yana İdil Fırat ile aşk yaşayan Mert Fırat, şu sıralar yeni sevgilisi ile Mikonos’da aşk tatili yapıyor.

Hande Doğandemir kimdir?

Aşk iddiaları ile gündeme gelmişti

Hande Doğandemir, son olarak geçtiğimiz günlerde bir aşk iddiası ile gündeme gelmişti. Kaybedenler Kulübünde rol alan Hande Doğademir, Yiğit Özşener’in bir kulüpte yakınlaştığı iddia edilmişti. Uçankuş TV’de yayınlanan görüntülerin ardından Hande Doğandemir, “Yönetmenimiz ve ekip arkadaşlarımla davetli olduğumuz Kaybedenler Kulübü organizasyonunda, tüm ekip birlikte eğlenirkenki çekilen görüntülerin çarpıtılarak yine film ekibinden bir arkadaşımla yakınlaşma diye lanse edilmesini özel hayatıma saygısızlık olarak görüyorum ve çok üzülüyorum. Bir kadının arkadaşlarıyla eğlenmesini ve yüksek sesle müzik çalan bir ortamda konuşmaya çalışmasını art niyetli ve gerçeği yansıtmayan haberlere malzeme yapıp yıpratmayınız. Bilginize…” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Mert Fırat Kimdir?

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncular olan Hande Doğandemir ve Mert Fırat, bir yıllık aşklarını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler