Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi'den boşanma itirafı: Her şey benim boşboğazlığımdan!

İlgili Postlar

Hande Ataizi’den boşanma itirafı: Her şey benim boşboğazlığımdan!

Amerikalı gazeteci ve televizyoncu eşi Benjamin Harvey’den boşanacağı iddiaları gündeme gelen Hande Ataizi, iddialar hakkında açıklama yaptı. Ataizi, “Her şey benim boşboğazlığım yüzünden.” dedi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, son günlerde Amerikalı gazeteci ve televizyoncu eşi Benjamin Harvey ile boşanacakları iddiaları ile gündeme geliyor. Önceki gün Beylikdüzü, Marmara Forum’daki bir etkinliğe katılan Hande Ataizi, boşanma iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Hande Ataizi’den ilk boşanma açıklaması

Hande Ataizi, “Her evlilikte problemler yaşanabilir. Sonra da aşılır. Evet sıkıntı var, ama boşanma asla söz konusu değil.” derken, “Boşanma dedikodusu nereden çıktı?” sorusuna “Haber duyulunca herkes arayıp ‘Ne oluyor?’ diye sordu. Bir tek Benjamin umursamadı. Çünkü yıllardır bu iddiaya alışık.” diye yanıt verdi.

Her şey benim boşboğazlığım yüzünden

Boşanma dedikodusuna kendisinin neden olduğunu açıklayan Hande Ataizi, “Her şey benim boşboğazlığım yüzünden. Bodrum’daki evle ilgili tapu meselem vardı. Avukata ‘Evlendikten sonra aldığımız bir ev var. Boşanırsam ne olur?’ diye sordum. Fısıltı gazetesi anında harekete geçti. Boşanma olsa saklayamam ki. Keyfim yerinde. Zaten benim için Benjamin’den ziyade aile konsepti önemli. Oğlumuz Aslan Leon 3 yaşında. Çocuk olunca ayrılık kararı vermek zor.” şeklinde konuştu.

Tek eşlilik sıkıcı olabiliyor

Hande Ataizi kısa bir süre önce evlilik hakkında söylediği ”Tek eşlilik, her gece aynı adamla DVD izlemek, belirli aktivitelerde bulunmak zamanla sıkıcı bir rutin getiriyor. İyi ki zamanında renkli yaşamışım, bazı şeyleri yapmışım. Bu sayede şimdi oturaklı, huzurluyum. İçimde yapmak istediğim hiçbir şey yok.” sözleri ile dikkat çekmişti.

Hande Ataizi ve Benjamin Harvey aşkı dillere destandı

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey, iki buçuk yıl aşk yaşadıktan sonra 2012 yılının Eylül ayında Şile’de yapılan kır düğünü ile evlenmişlerdi. Çiftin bu evliliğinde, Leon ismini verdikleri bir oğulları dünyaa gelmişti. Leon, şimdi üç yaşında. Hande Ataizi ve eşi, son zamanlarda büyük bir aşkla birleştirdikleri hayatlarını ayıracakları, boşanma aşamasında oldukları iddiaları ile gündeme geliyordu. Ataizi, boşanma konusu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Hande Ataizi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler