Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi, Hastane Yollarında!

İlgili Postlar

Hande Ataizi, Hastane Yollarında!

Geçtiğimiz haftalarda Instagram üzerinden bir canlı yayında Kenan İmirzalıoğlu’nu yetenekli bulmadığını dile getiren Hande Ataizi geçtiğimiz gün Maçka parkında görüntülenmişti. Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leo ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Hastaneye giden Ataizi’nin telaşlı hali dikkatlerden kaçmadı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Hastane Telaşı!

 

Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leo ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Hastaneye giden Ataizi’nin telaşlı hali dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve Benjamin Harvey ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Leo ile birlikte Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak, hızlı adımlarla hastaneye ilerleyen Ataizi’nin telaşlı hali dikkatlerden kaçmadı.

Ertem Şener’in Ataizi’ye Keşke şununla aynı dizide ya da filmde oynasam dediğin oldu mu?” sorusunu üzerine sorusuna Ataizi “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu, onunla bir projede yer almak isterim. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Organize İşler’de mükemmel oynamıştı. Kenan İmirzalıoğlu‘nu ise yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar.” demişti.

Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

Hande Ataizi Kimdir?
Hande Ataizi Kimdir?

Hande Ataizi, Hastane Yollarında!

Geçtiğimiz gün sokağa çıkma iznini değerlendiren ünlü oyuncu objektiflere yakalandı. Kenan İmirzalıoğlu hakkında söylediği şeyin yanlış anlaşıldığını belirten Hande Ataizi “Kenan’ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. O programda ‘Kıvanç mı, Kenan mı?’ sorusu sorulduğunda, ki nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kıvanç’ı beğendiğimi söyledim. Kenan’ın da daha belli karakterlerde oynadığını söyledim ama olay buraya geldi” ifadelerini kullandı. Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar karantinada, evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar? Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizane fikrimi beyan ettim” demişti.

 Oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve Benjamin Harvey ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Leo ile birlikte Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak, hızlı adımlarla hastaneye ilerleyen Ataizi’nin telaşlı hali dikkatlerden kaçmadı.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler