Ana SayfaÜnlülerHamile Olan Meryem Uzerli'nin İlk Pozları..

İlgili Postlar

Hamile Olan Meryem Uzerli’nin İlk Pozları..

Sempatik hareketleri ve usta oyunculuğu ile gönüllerde taht kurmayı başaran Meryem Uzerli’nin hamilelik haberi, magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı. Şimdi ise 5 aylık hamile olan usta oyuncudan ilk fotoğraflar geldi. İşte ayrıntılar..

Meryem Uzerli Hamile!

Hamile Olan Meryem Uzerli’nin İlk Pozları..

Bir döneme damgasını vuran popüler dizi Muhteşem Yüzyıl’da ki Hürrem Sultan karakterine can vererek, oyunculuğunu ispat eden güzel oyuncu Meryem Uzerli, hamile kalmasıyla alakalı haberlerin dilden dile yayılmasından bu tarafa Magazin Haberleri‘nden düşmez oldu.

İlk Defa Hamile Pozu Verdi!..

Son dönemlerde yaptırdığı estetik işlemleriyle bol bol sık sık gündemde kalan Meryem Uzerli, şu sıralar ise gebelik haberleriyle gündemde.. 5 aylık hamileliği ile karnı burnunda olan güzel oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyada yayınladığı son paylaşımları ise gündem haline geldi..

Güzel oyuncu bu son yaptığı paylaşım ile ilk defa hamile görüntüsünü yayınladı.. Ünlü oyuncunun hayranları, son paylaşımı adeta beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Öte yandan kulislerde en çok konuşulan diğer konu ise bebeğin kimden olduğu oldu.

Meryem Uzerli kimdir?

İkinci Kafesinide Açtı..

Geçen haftalarda ikinci bebeğine hamile kaldığı ortaya çıkan oyuncu Meryem Uzerli, Almanya Berlin’de ikinci kafesininde açılışını yaptı.

5 aylık gebe olan ve bebeğinin cinsiyeti kız olan Meryem Uzerli, yeni kafesinde iyice belirginleşen karnıyla hayranları için pozlar verdi. Diğer yandan kafede ortağı olan Giovanni ile yeni kafe şubelerinin açılışı hakkında da çok heyecanlı olduğunu da ifade etti..

Meryem Uzerli’nin 1 Milyon İstediği Reklam Filmini Kim Kaptı!

İşte Meryem Uzerli’nin Olay Olan Hamilelik Pozları;

Meryem Uzerli'nin Olay Olan Hamilelik Pozları
Meryem Uzerli’nin Olay Olan Hamilelik Pozları
Meryem Uzerli'nin Olay Olan Hamilelik Pozları
Meryem Uzerli’nin Olay Olan Hamilelik Pozları

“Bebeğimiz Kısmetse Ocak Gibi Dünyaya Gelecek”

Meryem Uzerli geçtiğimiz haftalarda hamileliğiyle alakalı açıklama yaparak; “Bebeğimiz 5 aylık. Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız., Lara artık 7 yaşında. Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz” demişti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler