Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın Yeni Filmi "Kırk Yalan" İzleyicisini Kahkahaya Boğdu

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın Yeni Filmi “Kırk Yalan” İzleyicisini Kahkahaya Boğdu

Ünlü ve sevilen komedyan Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini üstlendiği “Kırk Yalan” filminin seyircili galası “Özdilek Park Bursa Nilüfer”de yapıldı. Senenin son ayında beyaz perdeye merhaba diyen filme ilgili büyüktü. Hamdi Alkan’ın Yeni Filmi “Kırk Yalan” izleyicisini kahkahaya boğdu! İşte merakla beklenen filmin galasından kareler;

2019’un Son Filmi Komedi Oldu

Koskoca bir seneyi daha geride bıraktık derken bu yıla yeni yapımlar sayesinde güzel bir veda edeceğiz gibi duruyor. Son dönemlerde beyaz perde de ardı ardına vizyona giren komedi filmleri sinemaseverlere kahkaha dolu anların kapısını aralarken en çok beğenilen filmlerden biri de, bu senenin son filmi olan “Kırk Yalan” oldu. Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini üstlendiği film izleyicisi tarafından çok beğenildi.

Hamdi Alkan’ın Kızı Zeynep Alkan’dan Dikkat Çekici Yatak Pozu!

Eğlenceli Kadro

Ünlü Komedyen Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı “Kırk Yalan” filminin başrolünde Timur Acar ve Oğuzhan Uğur’un yer aldığı, oyuncu kadrosunda Zeynep Alkan ile Berat Yenilmez, Ferdi Sancar, Sinan Bengier, Hakan Meriçliler, Ataberk Doğan, Melis Sabah, Zeynep Alkan, Ceren Taşçı var. Ekip geçtiğimiz filmin galasına Bursa’ya birlikte giderek film gösterimi öncesi izleyicileriyle buluştu.

Zeynep Alkan Kimdir?

Hamdi Alkan’ın Yeni Filmi “Kırk Yalan” İzleyicisini Kahkahaya Boğdu

Yönetmenliğini Hamdi Alkan‘ın üstlendiği film çevresindeki insanları her defasında yalanlarıyla manipüle etmeyi başaran ziraat teknikeri Tahsin’in hikayesini konu alıyor. Çocukluk arkadaşının düğünü için Pınarhisar’a doğru yola koyulan Tahsin’in peşinde getirdiği bir kasa Afrika armudu marula yüzünden yol açtığı felaketler zinciri izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Sinemaseverler film çıkışında “Kırık Yalan”ı çok beğendiklerini dile getirdi.

Hamdi Alkan Kimdir?

Kırk Yalan Filminin Galası
Kırk Yalan Filminin Galası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler