Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan seksi dansıyla olay oldu!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan seksi dansıyla olay oldu!

Sosyal medyada her yaptığı konuşulan her paylaşımı olay olan usta oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan yine konuşulacak bir işe imzasını atmayı başardı. İşte Zeynep Alkan’ın yaptığı o seksi dans…

Hamdi Alkan kimdir?

Rol Gelsin Çırılçıplak Soyunurum açıklamasıyla daha önce gündem olan Zeynep Alkan, dans ettiği videoyu Instagram’dan paylaşır paylaşmaz binlerce beğeni aldı.

Zeynep Alkan kimdir?

Oyuncu Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan, son yaptığı instagram paylaşımı ile sosyal medyada yine konuşulmayı başardı. Zeynep Alkan çılgınlar gibi dans ettiği dans konusundaki hünerlerini gösterdiği videoyu Instagram hesabından paylaştı.

İşte Zeynep Alkan’ın Seksi Dansı

Kariyerimi baslamadan sonlandiriyorum. Ey gidi pazar enerjisii😏😏®

Zeynep Alkan (@zeynepalkanz)’in paylaştığı bir gönderi (Şub 19, 2018 at 5:41öö PST)

Çılgınca dans eden Zeynep Alkan’ın fiziğinin güzelliği de danstaki yeteneği gibi herkesin dikkatini çekti. Zeynep Alkan, Instagram hesabında paylaştığı seksi pozlarıyla da sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Henüz 19 yaşında bir üniversite öğrencisi olan Zeynep alkan: ”Oyunculukta karakter neyse onu yapmak zorundasın. Rol gelince ‘Hayır’ demem. Sınırım yok. Babam bana güvenir seçimlerime karışmaz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler