Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın Eski Eşi ve Yeni Eşi Programda Karşı Karşıya Geldi!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın Eski Eşi ve Yeni Eşi Programda Karşı Karşıya Geldi!

Yapımcı Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel ile Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör televizyon tarihinde bir ilke imza atarak bir araya geldi.

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumuyla ekrana gelen 2.Sayfa yine bomba gibi konularıyla haftaya başladı.

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programının magazin müdürü, yapımcı ve oyuncu Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör ve Selen Görgüzel’le samimi bir röportaj gerçekleştirdi.

Hamdi Alkan Kimdir?

Selen Görgüzel Kimdir?

Canan Hoşgör Kimdir?

“Dünya televizyon tarihinde eski eş ve yeni eşin bir araya gelmesinin bir ilk!”

Program öncesi 2.Sayfa kamerasına konuşan ikili oldukça ses getirecek açıklamalarda bulundu.”Hayat Akarken” programı ile hafta içi her gün Teve2’de izleyicileriyle buluşan Selen Görgüzel Alkan, Canan Hoşgör’ü programına konuk etti. Dünya televizyon tarihinde eski eş ve yeni eşin bir araya gelmesinin bir ilk olduğunu söyleyen Selen Görgüzel, “Bizim arkadaşlığımız 4 yıl oldu. Eski eş durumu ilk etapta kimseye sempatik gelen bir durum değil elbetteki. Sevdiğiniz bir insanı, başka birisinin daha önce sevmiş olduğu ya da şuan da seviyor olduğunu düşünmek bir acayip gelebilir. Ama mantık silsilesinden geçirdiğin zaman aslında bunu normalleştirmek kendi sağlığınız açısından çok doğru bir şey ve olması gereken bir şey.” dedi.

“Belki de ortada çocuk olmasa böyle olmayabilirdik.”

Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör ise konu hakkında şunları söyledi: “Bunların artık aşılması gerek. Her şeyden önce insanız ve yine her şeyden önce ortada iki tane çocuk var. Belki de ortada çocuk olmasa böyle olmayabilirdik. Bu düzenin bu ilişkinin sağlık bir şekilde yürütülmesi ve kurulması şarttı bence geç bile kalındı.

“Selen’le karşı karşıya geldiğimiz ilk an ‘ne güzel kadın’ dedim.”

Selen’in attığı ilk adımda Ayşe’ye doğum günü partisi yapıyordu. Hamdi beni aradı ‘Selen seninde gelmeni istiyor’ dedi bende ‘olur mu öyle şey ya’ falan dedim. Sonra Zeynep ‘Anne aslında güzel olur’ dedi. Selen’le karşı karşıya geldiğimiz ilk an ‘ne güzel kadın’ dedim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler