Ana SayfaDedikoduHamdi Alkan Kızı Zeynep Alkan Hakkında Flaş Açıklamalar Yaptı!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan Kızı Zeynep Alkan Hakkında Flaş Açıklamalar Yaptı!

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2018 Gecce Mekan Ödülleri gecesinin davetine, eşi Selen Görgüzel ile katılan Alkan, Uğurkan Erez’le birlikte poz verdikten sonra kızı Zeynep Alkan’la ilgili gazetecilere açıklama yaptı.

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan geçtiğimiz günlerde dans ettiği videosunu Instagram’da yayınlamıştı. Zeynep’in paylaştığı video, kısa sürede magazin gündemini meşgul etti. “Zeynep Alkan babasını utandırdı” başlığıyla, manipülasyona neden olabilecek şekilde servis edilen haberlerin ardından Zeynep Alkan, bu haberlerle ilgili bir video daha paylaşmış ve babasından özür dilemişti.

Hamdi Alkan Kızı Zeynep Alkan Hakkında Flaş Açıklamalar Yaptı!

Zeynep Alkan’ın videosu hakkında; Hamdi Alkan flaş bir açıklama yaptı. 2018 Gecce Mekan Ödülleri gecesine davetli olan Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel, Uğurkan Erez’le birlikte poz verdikten sonra basın mensuplarıyla ilgilendi. Hamdi Alkan; kızı Zeynep’in, sosyal medyada paylaştığı dans videosu ve kızıyla ilgi düşüncelerini açıkladı.

Hamdi Alkan Kızı Zeynep Alkan Hakkında Flaş Açıklamalar Yaptı!

19 yaşındaki Zeynep Alkan dans videosuyla ilgili çıkan haberlerden sonra çektiği videoda; “Özür dilerim baba ne olur beni evlatlıktan reddetme. Ne kadar şaşırtıcı yine tüm haber siteleri mini şortuyla dans ederek babasını utandırdı yazıyorlar ne yapalım? Beni çok seviyor magazin ne yapacağız? Eğer o videoyu alıyorsanız bu videoyu da alın lütfen tatlı magazin siteleri ben o video ile babamı utandırmak ya da bacaklarımı sergilemek için çekmedim tamamen sıkılmıştım enerjim vardı ve dans ettim milleti güldürmek için ve iyi hissettiğim için paylaşım yaptım ama siz haber siteleri milleti manipüle etmek için var olan siteler olduğunuz için ben hiçbir şey demiyorum artık saldım yani haber olacağını düşünmedim ama nasıl düşünmem uğraşmayın ya yeter!” diyerek tepki göstermişti. Konuyla alakalı olarak Zeynep Alkan’ın babası Hamdi Alkan’dan flaş açıklama geldi…

Hamdi Alkan Kızı Zeynep Alkan Hakkında Flaş Açıklamalar Yaptı!

İster oyuncu olsun ister evde otursun, Yeter ki iyi bir insan olsun”

Hamdi Alkan, sosyal medyada adından söz ettiren kızı Zeynep için; “Zeynep kime çekmiş bilmiyorum. Ama eğlenceli, enerji dolu. Yüreği iyi aslında. Dans etmeye devam etsin. Nasıl mutlu olacaksa o olsun. İster oyuncu olsun ister evde otursun, yeter ki iyi bir insan olsun” dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler