Ana SayfaKimdirHaluk Özenç Kimdir?

İlgili Postlar

Haluk Özenç Kimdir?

Star TV’de yayımlanan komedi dizisi Ana’da hayat verdiği Akif karakteriyle tanınan ve birçok projede yer alan Haluk Özenç Kimdir? Haluk Özenç Nerelidir? Haluk Özenç Kaç Yaşında? Haluk Özenç biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Haluk Özenç Nerelidir? Haluk Özenç Kaç Yaşında? Haluk Özenç Hangi Burç?

Haluk Özenç, 1 Ocak 1971 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 47 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur.

Haluk Özenç Kimdir?

Henüz 2 yaşındayken İstanbul’a yerleşen usta oyuncu burada ilkokulu okudu. İstanbul Özel Amerikan Robert Lisesi’nden mezun oldu. Mezun olana kadar Türkçe ve İngilizce 7 farklı tiyatro oyununda yer aldı. Üniversiteyi Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümününde tamamladı. Oyunculuğa olan ilgisinden dolayı üniversite zamanında sürekli dizi setlerine, tiyatrolara ve dublaj stüdyolarına gitti ve kendini geliştirdi.

Profesyonel sanat hayatına TRT’de yayınlanan Yarı Şaka Yarı Ciddi adlı program ile adım atmıştır.  Şarkı söyledi aynı zamanda dans etti ve skeçler de yer aldı . İlgiyi üzerine çekmeyi başardı. İlk kez televizyon dizi oyunculuğuna TRT’nin hazırladığı Yuva adlı dizi ile başlamıştır. 2004 senesinden itibaren Türker İnanoğlu’na ait “TÜRVAK” Radyo Televizyon Sinema Okulu’nda senaryo öğretmenliği görevini üstlendi. Pek çok tiyatroda yer aldı ayrıca senaryo yazarlığı da yapmıştır.

Haluk Özenç, Betül Özenç ile Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler