Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'ten Küçük Reşit'e müjdeli haber...

İlgili Postlar

Haluk Levent’ten Küçük Reşit’e müjdeli haber…

Haluk Levent yeleğini sattı, küçük Reşit’e müjdeli haber kısa süre içerisinde geldi. Reşit’i sevindiren haber neydi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Haluk Levent, yeleğini satmıştı…

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal sorumluluk projeleri ile hayranların tam not almayı başarıyor. Gaziantep’te, evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat için şarkıcı Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı küçük çocuk için adeta seferber oldu. Küçük Çocuk için kampanya kapsamında yeleğini satan Haluk Levent’in elde ettiği gelir sayesinde yeniden işitme cihazına kavuştu. Konserlerinde giydiği ve kendisiyle adeta özdeşleşen yeleğini Reşit için sosyal medyada satışa çıkaran Haluk Levent’e ulaşan hayırsever bir iş adamı, çocuğun tedavi masraflarını karşılayacağını belirtti.

Reşit’in işitme cihazı teslim edildi…

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yeleği Zafer D. tarafından, satın alınarak 20 bin liralık parayla Reşit’e yeni işitme cihazı alındı. Reşit’in işitme cihazı kendisine teslim edildi. Reşit adeta mutluluktan çılgına döndü. Haluk Levent yeleğini satın alan Zafer D.’nin ailesi ise özel konser teklifini kabul etmedi. Onun yerine vereceği bir konseri bilet alamayanlar için sosyal medyadan canlı yayınlamasını isteyerek, Haluk Levent hayranlarını sevindirdi. Haluk Levent adeta kendisi ile özleşmiş yeleklerinden vazgeçemiyor. Ünlü şarkıcı kendisine yeni bir yelek satın aldı. Daha sonra ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Yandınız!!! Yeni bir yelek daha aldım. Bu 4’üncü yelek” diyerek sosyal sorumluluklarına devam edeceğinin sinyalini verdi. Levent, daha önce de 3 yeleğini benzer durumdaki ihtiyaç sahipleri için satarak destekte bulunmuştu.

Küçük Reşit’in annesi Emine Polat, mutluluğunu anlattı!

Küçük Reşit’in annesi Emine Polat, yaptığı açıklamada, oğlunun bir ay cihazsız kaldığını söyleyerek, bu sürede hırçın davranan Reşit’in yeniden gülmeye başladığını, bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Devamında ise “Yeniden cihaz bulma umudum yoktu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi birçok yere gittim ama cihazı kısa süre önce almamız nedeniyle yenileyemedik. AHBAP ekibine ulaştık, onlar bize yardımcı oldular. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Haluk Bey kampanya başlattı ve yeleğini satışa çıkardı…

Ziyaretin ardından yardım kampanyası düzenlemeye karar verdiklerini vurgulayan Buket Mutlugün Sağlam, “İşitme cihazı kulaklıklarının yenilenmesinde süre olması nedeniyle devlet kaynaklarından yararlanılamadı. Cihaza ulaşabilmek için tüm yollar tıkanınca Haluk Bey kampanya başlattı ve yeleğini satışa çıkardı. Hayırsever bir iş adamı da yeleği satın alarak Reşit’in tedavisi için sponsor oldu. İlk gittiğimiz günden beri Reşit çok cana yakın bir çocuktu. Biz o yüzden Reşit’in tedavisinin yapılmasını çok istedik ve şu an başardığımız için çok mutluyuz.” diye konuştu. Reşit’in işitme cihazına kavuşmasından mutlu olduklarını, çocuğun bundan sonraki kontrollerinde de takipçisi olacaklarını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler