Ana SayfaÜnlülerAdem Kılıççı Sema ile aşk iddialarına ne dedi?      

İlgili Postlar

Adem Kılıççı Sema ile aşk iddialarına ne dedi?      

Serhat Akın tarafından yapılan son açıklamalarda Adem Kılıççı Sema aşkı olduğu öne sürülmüştü. Bu açıklamalara Adem Kılıççı tarafından açıklama geldi. İşte detaylar

Survivor 2018 kadrosunda yer alan ve aynı zamanda yarışmayı birinci olarak bitiren Adem Kılıççı adada kendine en yakın isim olan Sema Aydemir’le aşk yaşadığı yönündeki haberlerle gündeme geldi. Bu iddiaların sahibi ada yaşantısı olan Serhat Akın olduğu için iddialar çok gerçekçi bulunurken konuyla ilgili Adem Kılıççı açıklama yaptı ve sert sözler söyledi.

Adem Kılıççı ve Sema aşk mı yaşıyor?

“Herkes Adam ve delikanlı olsa!” diyerek Serhat Akın’a mesaj da gönderen Adem Kılıççı söylendiği gibi bir durumun olmadığını belirtti

Adem Kılıççı kimdir?

“Sema benim kardeşim gibidir”

Instagram hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getiren Adem Kılıççı, Sema’nın kendisinin kardeşi gibi olduğunu söyledi.

Sema Aydemir kimdir?

“Annenin namusuna dil uzatılmasını…”

Adem Kılıççı “Bazı basın ve yayın organlarından Serhat Akın iddialı Sema Aydemir ile aşk yaşadığıma yönelik çıkan iddialar kesinlikle asılsız olup bunları gündeme taşıyan kişi hakkında hukuki ve cezai yollara başvurulacağı gibi Semayı kardeşim gibi gördüğünü net bir şekilde iade etmek isterim daha fazla Bilgi kirliliği olmadan ve bir kadının hatta annenin namusuna dil uzatılmasını istemediğimden dolayı bu mesajı sizlerle paylaşmak istedim”  diyerek bu konuda ilişkin sözlerini noktalayan Adem Kılıççı’nın durumu mahkemeye taşıyacağını söylemesi dikkat çekti.

Ünlü yarışmacının yaptığı açıklamalar ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler