Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent Yardım Konusunda Uyarıda Bulundu!

İlgili Postlar

Haluk Levent Yardım Konusunda Uyarıda Bulundu!

AHBAP Derneği’ni kurarak aktif yardım faaliyetlerini sürdüren Haluk Levent, yangının devam ettiği Bodrum’a giderek yardım çalışmalarına katıldı. Levent yardımlarla ilgili “Kamyonlara yiyecek içecek koyup yangın bölgelerine getirenler var. İyi duygularla geliyorlar ama olmuyor. Lütfen yapmayın. Sistemsiz yardım, sistemi çökertiyor” diyerek vatandaşları uyardı.

Sistemsiz Yardım Sistemi Çökertiyor

Bodrum’da yardımların sürdüğü bölgeye giderek video paylaşan Haluk Levent, “Bodrum’da lojistik destek birimindeyiz. Herkes canhıraş çalışıyor. Ören’de termik santrale yaklaşma durumu var, havadan destek bekliyoruz. Çökertme, Bozalan, Mazı, Ören, Gökbel bölgeleri zorda” ifadelerini kullandı.

Fazla gönderilen yardımların sistemi çökerttiğini belirten şarkıcı “Kamyonlara yiyecek içecek koyup yangın bölgelerine getirenler var. İyi duygularla geliyorlar ama olmuyor. Kilitleniyor her yer. Lütfen yapmayın. Sistemsiz yardım, sistemi çökertiyor” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent Yardım Çağrısı Yaptı

Levent, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangında tedavi için biriktirdiği parasını kaybeden 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner için yardım çağrısında bulunmuştu.

Kanser tedavisi süren Cemile Öner ise yangın sırasında içeride kalan 15 bin TL’lik tedavi parasını almak için yanan evine girmeye çalıştı. Evine giremeyen Öner “Kapının hemen bitişiğindeki yastığın içinde 15 bin liram var. İneğimi satmıştım. Kanser hastasıyım, tedavimi olacağım.” diyerek yardım istedi.

Öner içinde bulunduğu durumu şu sözlerle açıkladı; “Yıllarca hayvancılık yaptım. Eşimin sigortasını tamamlayarak, emekli maaşını almaya başladım. Küçük de olsa bu evi yaptım. Dişimden, tırnağımdan artırarak her şeyi yaptım. Çocuklarımı helal lokmayla büyüttüm. Yaklaşık 5 yıl önce meme kanseri tedavisi görmeye başladım. Antalya’da özel bir hastanede tedavim sürüyordu.

Bir ineğim ve iki küçükbaş hayvanım vardı. Kanser tedavim için ineğimi satmıştım. Yıllardır tek birikimim oydu. İneğimden elde ettiğim 15 bin lirayı yastığın içine koymuştum. Kapıyı zorla açıp, alevlerin arasından paramı kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Çok üzgünüm. Şimdi ne yapacağım? İki keçimi de kendilerini kurtarsınlar diye iplerini keserek, saldım. Umarım onlar iyidir.”

Haluk Levent “Haydi, annemize gidelim!” çağrısında bulunarak yardım istedi. Gelen tepkilere ise şu sözlerle yanıt verdi;

“En ufak bir yardımda, ‘Bu devletin işi, senin değil.’ tweetleri geliyor. Biz ‘Angora Tavşanını Sevenler Derneği’ değiliz. Yardım derneğiyiz. İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü denetimindeyiz. Tabii ki yardım edeceğiz. Dernekler neden vardı? Böyle günler için vardır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler