Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin ve Gülben Ergen Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Berna Laçin ve Gülben Ergen Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

Berna Laçin, geçtiğimi gün tatil beldelerinde yangınlar sürerken Yalıkavak’ta Ebru Gündeş’in konser vermeyi sürdürmesini eleştirmişti. Gülben Ergen’den ise Berna Laçin’e cevap gecikmedi. Detaylar haberimizin devamında…

Berna Laçin Kimdir?

Provoke Etmek Sana Yakışmadı

Berna Laçin, “Yalıkavak’ta Ebru Gündeş programında ‘Yakarım Roma’yı da yakarım’ diye bütün beldeyi inletiyor, aynı dakikalarda Bodrum’un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor. Distopik film olsa bu kadar olmaz!” ifadeleri ile Gündeş’i eleştirmişti.

Gülben Ergen ise Berna Laçin’e şu sözlerle tepki gösterdi;

“Berna bu nasıl bir yorum!” diyen Ergen, “O sahnede aylardır yaşam mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuvardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken, hepimiz perişanken, provoke etmek sana hiç yakışmadı.”

Laçin’den Ergen’e yanıt gecikmedi, “Repertuvar seçimine şaşkınlığımla, müzisyenlerin para kazanması arasındaki bağlantıyı kuramasam da, geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi, ben bakış açına saygı duymakla yetineyim” dedi.

Berna Laçin ve Alişan Kavgası

Alişan Berna Laçin’in aşı olmasının ardından “Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya ‘Alişan nasıl aşı oldu?’ diye… Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, ‘Kızım ne zaman gazeteci oldun?’ diye Berna Hanım…” yorumunda bulunmuştu.

Berna Laçin Alişan’ın bu göndermesine cevap olarak “Benimle yatıp kalkıyor. Çok tontiş. Annem sormadı çünkü okur yazar, gazete okur, benim de yıllardır tüm köşe yazılarımı okur. Ben gazete çalışanı olarak 10 yılı doldurduktan sonra resmi olarak Devlet verdi yani sizin çevrelerde olduğu gibi gaydırı gubbak durum yok” dedi ve “Arkadaşlar 212’liyim basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı!” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler