Ana SayfaDedikoduHaluk Levent, kaybolan montunu ve pasaportunu bulana ilginç vaatlerde bulundu!

İlgili Postlar

Haluk Levent, kaybolan montunu ve pasaportunu bulana ilginç vaatlerde bulundu!

Montu ve pasaportunu kaybeden Haluk Levent, çalınan montu ve pasaportunu bulana ilginç vaatlerde bulunarak “para, iş imkanı, özel konser” sözü verdi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, montu ve pasaportunu kaybetti. Sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğrafını paylaşan Levent, montu ve pasaportunu bulana ilginç vaatlerde bulundu. Ünlü şarkıcı, “İstanbul’da bu mont ve pasaportum çalındı. Bulana 1) 300 TL, 2) işsizse iş imkanı, 3) dilediği zaman telefonda sınırsız özel konser” yazdı.

Pasaportunu saha önceden de kaybettiğini anlatan Haluk Levent, “Yine bir pasaport kaybetme hikayem vardı. Şirketler batmış icra mahkemelerinde dosyalarım birikmiş en ufak ödeme geciktiğinde 3 aylık hapis için polis kapıya dayanırdı. Tam bu esnada pasaportum çalınmıştı. Fakat konser filan yoktu o sıralar 10 gün kadar farkedemedim. Beni karakoldan çağırdılar avukatımla gittim ve yeni ödeme listesini kuruma sunduğumu aranmamın kalkması gerektiğini söyledim. Karakoldakiler ‘Efendim şu anda siz Erzurum cezaevinde görünüyorsunuz 10 gün önce yakalanmışsınız’ dedi. Anlamadık önce. Meğer pasaportu çalan hırsız o sırada otelde kayıt yaptırmış. Polis Sabah otelden alıp atmış cezaevine. 8 gün adam orda yatmış.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler