Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent, İzmir'deki Depremzedelere Yardım Etti!

İlgili Postlar

Haluk Levent, İzmir’deki Depremzedelere Yardım Etti!

Bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bu harekete herkesi davet eden ve bu dönemlerin dayanışma günü olduğuna dikkati çeken Haluk Levent, cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmir’e 1500 adet koli yardımında bulunduğunu ifade etti.

Haluk Levent kimdir ?

İzmir’e 1500 Adet Koli Yardımı!

Şarkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent, cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmir’e 1500 adet koli yardımında bulunduğunu ifade etti. Levent, “STK Afet Koordinasyon Platformu ile ortak hareket ediyoruz. AHBAP Derneği olarak deprem bölgesine 1500 koli yardımında bulunduk. Sizlerden de battaniye ve kuru gıda istiyoruz” dedi.

İzmir’de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde vefat edenlerin sayısı 91’e yükseldi. AFAD’dan yapılan açıklamada yaralananların sayısının ise 994 olduğu belirtildi. Şarkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent de İzmir için kolları sıvadı. Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla deprem bölgesine 1500 adet koli yardımında bulunduğunu açıkladı.

Haluk Levent, İzmir'deki Depremzedelere Yardım Etti!
Haluk Levent, İzmir’deki Depremzedelere Yardım Etti!

Haluk Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Haluk Levent’in başlattığı yardım kampanyasına ünlülerden destek yağdı

Haluk Levent, İzmir’deki Depremzedelere Yardım Etti!

arkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent, cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmir’e 1500 adet koli yardımında bulunduğunu ifade etti. Levent,

“STK Afet Koordinasyon Platformu’nun tüm görevlileri ile birlikte ortak hareket ediyoruz. AHBAP Derneği olarak deprem bölgesine 1500 koli yardımında bulunduk. Şu anda yükleme yapılıyor. Depolar gittikçe doluyor. Sizlerden de battaniye ve kuru gıda desteği istiyoruz. Bu konuda çok rahatlıkla gönderebilirsiniz. Bizler de buradayız. AFET platformunun yetkilileri, AFAD yetkilileri hep birlikte koordineli bir şekilde çalışıyorlar. İzmir; yanındayız, İzmir’i seviyoruz ve İzmir’le birlikteyiz.”

Bundan aylar öncede Haluk Levent, sosyal medya üzerinden, “Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz” açıklamasında bulunmuştu. Yapılan çağrı çığ gibi büyüdü ve birçok ünlü sanatçı, sporcu arka arkaya destek açıklamasında bulunmuştu.

Haluk Levent Sevenlerine Müjde! Ünlü Rockçı Gümbür Gümbür Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler