Ana SayfaÜnlülerHaluk Bilginer'den şok açıklama: Her insan seri katildir

İlgili Postlar

Haluk Bilginer’den şok açıklama: Her insan seri katildir

Haluk Bilginer, Cansu Dere ile başrolünü paylaştığı PuhuTV’nin yeni dizisi Şahsiyet için Ortaköy Feriye Sineması’nda önceki akşam gerçekleşen özel gösterimde çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bilginer, “Her insan seri katildir.” şeklinde konuştu. Detaylar haberimizde…

Şahsiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Şahsiyet için özel gösterim

PuhuTV’nin yeni dizisi Şahsiyet’in önceki akşam Ortaköy Feriye Sineması’nda gerçekleşen özel gösterimine dizinin başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Cansu Dere dahil, oyuncu kadrosu katıldı.

Haluk Bilginer’den seri katil açıklaması

Dizide seri katil rolünü üstlenen Haluk Bilginer, rolü hakkında “Her insan seri katildir sadece ortaya çıkarmaz.” şeklinde konuştu.

Haluk Bilginer kimdir?

Cansu Dere, Şahsiyet’teki rolüne nasıl hazırlandı?

Dizinin başrolünü Haluk Bilginer ile paylaşan Cansu Dere de , rolü için “Polisi oynuyorum. Rolüme bir komiser ile hazırlandım. Silah kullanmayı öğrendim.” dedi.

Onur Saylak yeni sevgilisi ile el ele

Şahsiyet dizisinin yönetmenliğini üstlenen Onur Saylak, dizinin özel gösterimine yeni sevgilisi Gözde Yılmaz ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu ve yönetmen Saylak, yeni sevgilisi ile birlikte katıldığı gecede ilk kez el ele poz verdi.

Onur Saylak kimdir?

Ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evliydi. Bu evlilikten ikiz bebekleri dünyaya gelen çift, anlaşamadı ve yollarını ayırdı. Onur Saylak ve eski eşi Tuba Büyüküstün’ün ismi başka isimler ile birlikte anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler