Ana SayfaÜnlülerHaluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi, Bodrum Tatilinde...

İlgili Postlar

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi, Bodrum Tatilinde…

Yaz aylarının gelmesi ile, ünlüler soluğu tatilde aldı. Ünlü tatil yerleri arasında yer alan Bodrum, tatilcilerin akımına uğradı. Eski eşler, Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, Bodrum’da görüntülendi.

Haluk Bilginer’den şok açıklama: Her insan seri katildir

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi Yeniden Bir Arada Mı?

Son dönemde gündemde yer almayan Haluk Bilginer, Bodrum’da Aşkın Nur Yengi ile objektiflere takıldı. 2012 yılında anlaşmalı olarak boşanan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya gelmişti. Yeniden bir aradalar mı sorusu ise akıllara geldi. Şu sıralar ise kızları Nazlı’yı yanlarına alan ikili, birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Boşandıktan sonra Zerrin Tekindor ile bir süre aşk yaşayan ve sonrasında yaşadıkları bir sorun yüzünden ayrılan Haluk Bilginer, eski eşine dönmüştü.

Haluk Bilginer kimdir?

Aşkın Nur Yengi Kimdir?

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi, Bodrum’da…

Bir döneme evlilikleri ile damga vuran gündemden düşmeyen ünlü çift Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyor. Ünlü ikili Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi Bodrum’da yemek yerken görüntülendi. Ailece yemeğe çıkan eski eşler, Yalıkavak’ta bir mekanda rakı-balık yaptı. Mekan çıkışında ayakta durmakta zorluk çeken Haluk Bilginer ise kendisini görüntüleyen gazetecilere sert tepki gösterdi. Usta oyuncu Haluk Bilginer, “Şu ışıkları kapatın, gözlerimi kör ediyorsunuz” diyerek bağırdı. Ünlü çift, yakın zamanda evlenecekleri iddialarını ise yanıtsız bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler