Ana SayfaDizilerHalka Dizisinin Galasına Nasıl Tepkiler Geldi?

İlgili Postlar

Halka Dizisinin Galasına Nasıl Tepkiler Geldi?

Halka dizisinin geçtiğimiz günlerde gala gecesi yapıldı. Gala gecesinde neler yaşandı? Halka dizisinin galasına ilk tepkiler nasıl oldu? Halka dizisinin galasına kimler katıldı? TRT 1’in Es Film imzalı, senaryosunu Aziz Tuna C, Selim Bener ve Ali Demirel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise başarılı isim A.Volkan Kocatürk’ün üstlendiği yeni dizisi Halka, 15 Ocak Salı günü izleyici karşısına çıktı. Halka dizisinin galası hakkında merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Halka dizisinin başrol oyuncuları

Halka dizisinin başrol oyuncularına bakacak olursak şu ünlü isimler yer almaktadır; Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat’in paylaştığı Halka’nın ilk bölümünü tüm ekip birlikte izledi.

Halka dizisinin galasına kimler katıldı?

Halka dizisinin ses getiren gala gecesine; TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT yöneticileri, yapım ekibi, oyuncular ve basın mensuplarının yanı sıra yine TRT 1’de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları da katıldı.

Halka dizisinin galasına ilk tepkiler nasıl oldu?

Sosyal paylaşım platformlarında binlerce kişinin konuştuğu ve çok sayıda ünlü ismin aynı gece tek çatı altında buluştuğu Halka dizisinin galası; Büyük ilgi gördü ve  Halka’nın izleme yemeğinde keyifli dakikalar yaşanırken bölüm de soluksuz izlendi.

Halka dizisinin yayın tarihi

Mafya, para ve entrikanın hakim olduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir(Serkan Çayoğlu) ve Kaan(Kaan Yıldırım)’ın mücadelesinin anlatıldığı başarılı dizi Halka, her salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de! Halka, her şey başladığı yere geri döner! “Halka” 2. Bölümü 21 Ocak Salı Saat 20.00’da TRT 1’de!

Halka dizisinin künyesi

Halka dizisinin künyesini hatırlayacak olursak şu şekilde;
Yapım : ES Film
Yapımcı : Yusuf Esenkal – Serdar Öğretici
Yönetmen : A.Volkan Kocatürk
Senaryo : Aziz Tuna C. , Selim Bener, Ali Demirel
OYUNCULAR: Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler