Ana SayfaDizilerÇok Güzel Hareketler Bunlar Geri Dönecek Ancak Büyük Değişiklerle...

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar Geri Dönecek Ancak Büyük Değişiklerle…

Bir döneme damgasını vuran ve Türk toplumunda yediden yetmişe herkesin beğenerek izlediği ve genç oyuncuların pek çoğunun ünlü olmasını sağlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar, ekrana yeniden dönecek. Çok Güzel Hareketler Bunlar, ne zaman dönecek? Çok Güzel Hareketler Bunlar’da nasıl değişiklikler olacak? Bir döneme damgasını vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar, hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yılmaz Erdoğan açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan’ın konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamanın peşine düşen gazeteciler programla ilgili bazı detayları paylaştı. Gazetecilerin Yılmaz Erdoğan’ın konuşmaları dahilinde yaptığı açıklamalar şu şekilde; Yılmaz Erdoğan, TRT Haber’de katıldığı programda açıklamıştı: ”Önümüzdeki ay, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni kuşağı başlıyor.”  demişti.

Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni dönemde nasıl olacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni dönemde nasıl bir değişiklik yoluna gidecek diye araştırdığımızda TV8’e sorduğumuzda ”Pek niyetleri yok” gibi… Sonra, kulağıma bir bilgi geldi, ”Kanal D, BKM’yle yeni bir iş yapacak” diye… Ee olsa olsa bu ‘Çok Güzel Hareketler’ olur diye düşünülüyor. Başarılı isim Yılmaz Erdoğan’ın en son ‘mizah ve siyaset’ yorumu, herkesin ilgisini çekti. TRT Haber’de konuk olarak katılan ve çok konuşulacak açıklamalar yapan ünlü isim Yılmaz Erdoğan ne dedi?

Yılmaz Erdoğan siyasete…

Çok Güzel Hareketler Bunlar hakkında yapılan açıklamalardan sonra Yılmaz Erdoğan’a şöyle bir soru yöneltiliyor; ”Türkiye’de sanatla mizahın siyaset ilişkisi gündemimize geliyor. Siz nasıl değerlendiriyorunuz?”

Ünlü isim Yılmaz Erdoğan’ın gazetecilerin sordukları soruya verdiği yanıt ise şöyle oluyor; ”Mizah güldürmeyi hedef alır. Bazen siyaseti malzeme yapar, bazen yapmaz. Dolayısıyla bahsedilen siyasi hiciv (konuya gelelim yani). Ne meslek gruplarında, ne de sokakta herhangi bir siyasi hiciv bir saldırı olarak algılanıyor. Hatta çukura gömme gibi tanıyamadık, kavramlarla yapılıyor. Anında yoğun ve aşırı tepkiler gösteriliyor. Bu saha, normal bir düz cümle haline getirilip, şaka ve mizah olmaktan çıkarılıyor. Bazı insanlar da uğraşmak istemiyorlar.” ifadelerini kullanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın verdiği yanıt ise uzun süre konuşulacağa benziyor. Eğip bükerek ‘anlatmaya’ çalışmış Yılmaz Erdoğan ‘simgeler’le, ”Anlayana” diyerek… Ekranda siyasi mizah var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler